Archiwum
-
Witam !!! Proszę o namiary na dobrych fachowców:)
-
Jest już taki temat http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=42714#42714<!-- m -->
-
Witam.
Czy macie jakieś opinie na temat ASO Skody w Piotrkowie Tryb. u Zimnego ?
A może lepiej pojechać do Bednarka w Dobroniu, koło Łasku ?
Dzięki za wszelkie opinie -
Witam
Niebawem wybieram się na przegląd 90tys
Będę musiał wymienić rozrząd oraz klocki i tarcze przód
Może ktoś wiem ile mnie skasują w serwisie?? -
Jesli chodzi o rozrzad to nie mam pojecia ile sobie licza..
Natomiast klocki + tarcze to wydatek ok 400-500 zl.
Wystarczy zadzwonic do pierwszego lepszego ASO i sie ich zapytac <!-- s;) --> -
Ja będę miał na piątek tarcze lukas i klocki ferodo w cenie 300 zł, wymiana samodzielna.
-
Witam!!!Może ktoś mi polecić dobry i niedrogi warsztat lakierniczy w Białymstoku.Dziękuję i pozdrawiam!!! :oczami: <!-- s:oczami: -->
-
Witam
Poszukuję dobrego warsztatu Skody w okolicy Kielc
Z góry dziękuję
-
U Bednarka ceny są obecnie dość wysokie.. zrobic wszystko zrobią, kwestia pieniędzy... Ale napewno warto u nich kupić samochód, bo mają w miare tanie;) chyba odibjają sobie niskie ceny samochodów na częsciach i naprawach.
-
ja zimnego szczerze odradzam bo moi kumple tam pracuja i opowiadaja jakie wałki robia..
a co do Bednarka to sie nie wypowiadam bo nie wiem jak tam sprawa wyglada. -
no fajnie, akurat chcialem do zimnego teraz pojechac;P chyba na jakieś nieautoryzowane serwisy trzeba będzie się przerzucić.
-
no dokladnie ja juz nie jezdze do autoryzowanych bo po pierwsze drogo a po drugie fuszerka..
-
Ano coś w tym jest, Znajomy mi opowiadał jak pojechał bmką do serwisu, to mu zarypali osłonke od silnika i powiedzieli że jej nigdy nie było. Za drugim razem już w innym serwisie podmienili mu kilka dobrych części na jakieś kompletnie zużyte i proponowali od razu wymianę na nowe;> Za trzecim razem będą jeszcze w innym serwisie spytał się czy może być podczas wymiany jakieś tam części, a mechanik powiedział, że nie. To grzecznie wyjechał i wziął się sam za naprawe... Wszystkie serwisy znajdowały się na ternie Łodzi.
-
pracują... dlatego nie jeżdżę już do ASO :] <!-- s:] -->
-
u zimnego nie jest tak bardzo źle=]
-
Witam
Fabia kupiłem we wtorek i moje pierwsze pytanie na forum to gdzie zakładają w Krakowie centralne zamki i elektryczne szybki bo niestety ale moja ich nie ma <!-- s:( -->
Może ktoś z was wie przejrzałem forum ale nie znalazłem namiarów na taki warsztat.W oczekiwaniu na odpowiedz.
Pozdrawiam
Piotrek -
Niedrogi gość jest w hucie z tyłu za arką na ulicy fatimskiej, ma warsztacik w ciągu ogrodzonych garaży - pierwszy od drogi to jego zresztą jest tablica info, robiłem u niego trzy autka i nie zawalił fakt że żadna nie była skodą.
-
jakie koszta ?
-
Niestety nie pamiętam. Zadzwoń, zapytaj: 505765705
-
Poszukuje dobrego warsztatu z Bytomia lub okolic gdzie mogę zamontować blokadę skrzyni biegów.Jak macie to proszę o numer telefonu.
A tak swoją droga to co o takim zabezpieczeniu myślicie ?