Sklep Części oryginalne
-
Witam
Już prawie wiosna i trzeba się brać za remont przedniego zawieszenia
Części oryginalne chciałbym zakupić sobie w tym internetowym sklepie http://www.skodaczesci.pl/oferta/<!-- m -->
Kupował może ktoś coś w nim??
Co do zamienników już parę różnych rzeczy zamontowałem i moim zdaniem masakra, Padały po bardzo krótkim czasie dlatego do zawieszenia chciałbym zamontować oryginały z w/w sklepu. Jest sporo taniej niż w ASO
-
Sklep solidny. Zawsze możesz wpaść do łodzi i kupić sobie osobiście <!-- s:) --> co ci poleciało w zawieszeniu ??
-
zamierzam robić 2 łączniki stabilizatora, tulejki na wahaczach, gumy na stabilizatorze oraz łożyska na mcpersonach
-
[quote="maninnew"]zamierzam robić 2 łączniki stabilizatora, tulejki na wahaczach, gumy na stabilizatorze oraz łożyska na mcpersonach[/quote]
Można powiedzieć że to cały remont <!-- s:) --> Co do stabilizatora to zmierz jego średnicę bo różne montowali do fabii. A tulejki wahacza to najlepiej przednią od octavi a tylną od ibizy cupry.
-
Tylko chciałbym kupić oryginały Gdyż zakupiłem ostatnio łączniki i wytrzymały 7tys i złom (50zł szt miały być lepsze)
Zastanawiam się jeszcze aby wymienić przeguby wew gdyż jak przyspieszam to mam takie dziwne drgania auta -
To może warto jeszcze końcówki drążków kierowniczych.