[F2] Komputer w Fabii 2 Classic
-
Witam.
Czy ktoś się orientuje czy jest możliwość "uruchomienia" komputera pokładowego wskazującego spalanie itp. na zestawie wskaźników w Fabii 2 wersja Classic? Co ewentualnie trzeba wymienić?Krzysiek
-
komputer występuje tylko w wersjach z klimą
-
[quote="szubi81"]komputer występuje tylko w wersjach z klimą[/quote]
fajnie, tylko że tak jest w Fabii I, wiec może jak nie wiesz, to nie pisz...W Fabiach II klima i komputer nie idą w parze. Komputera nie ma w wersjach najtańszych czyli Junior i Classic, nawet po doposażeniu w klime, jest on dopiero od wersji Style wzwyż i nie ma znaczenia czy z klimą czy bez.
-
[quote="Ciacho"][quote="szubi81"]komputer występuje tylko w wersjach z klimą[/quote]
fajnie, tylko że tak jest w Fabii I[/quote]W I nie idzie to w parze, ja miałem pierwszą fabkę z komputerem, a bez klimy.
-
[quote="MirekS"]W I nie idzie to w parze, ja miałem pierwszą fabkę z komputerem, a bez klimy.[/quote]
tzn miałem na myśli na odwrót - w FI jeśli jest klima to musowo jest komputer <!-- s;) --> niezależnie od wersji wyposażenia -
Oki <!-- s:) --> .
-
można założyc kompa do podstawowej wersji (potrzebny będzie licznik, przełącznik zespolony prawy z kompem, wszystkie czujniki i mnuuustwo kabla) zakładałem w corsie C i Punto