Śruby do kół
-
Potrzebuję kupić śruby do kół z zabezpieczeniem przeciw kradzieży. Czy wie ktoś gdzie można takie śruby kupić w Warszawie? oprócz salonu, bo tam pewnie słono trzeba za nie zapłacić <!-- s:) -->
-
U wulkanizatora rowniez mozna dostac.
-
A wie ktoś gdzie w Warszawie jest jakiś sklep z częściami do Skody?
-
Chodziło mi o te śruby, ale przydałby mi się przełącznik opuszczania i podnoszenia szyby od strony pasażera oraz moduł komfort od strony pasażera, czy możesz podać jakieś orientacyjne ceny?
-
[quote="szyk"]ja mam alusy i nie kupiłem zadnych zabezpieczen na koła . jeszcze mam alusy . tylko moj samochod zawsze na strzezonym stoi :buja:[/quote]
To nie chwal sie tym za bardzo, bo moze cie spotkac nie mila nie spodzianka. Nigdy nie wiadomo kto czyta forum.
-
[quote="szyk"]nigdy jej samą nie zostawiam albo jak juz mam zostawic a jestem z kims to zostawiam pasazera w samochodzie ale zadko to sie zdarza a jak sie zdarzy to na 10 minut najwiecej :3majsie: :3majsie:[/quote]
Szyk no to Ci współczuje
:boje: :boje: :boje: -
[quote="Kraft"]ale tansze od utrzymnia zony <!-- s:P -->[/quote]
No chyba, że sama też pracuje PPP
-
[quote="MirekS"][quote="Kraft"]ale tansze od utrzymnia zony <!-- s:P -->[/quote]
No chyba, że sama też pracuje PPP[/quote]
He he he ale to już zależy od żony /czy pracuje i czy jest tańsza w utrzymaniu/
-
Normalnei nie da sie z wami wytrzymac. nie wazne jaki temat, i tak sie robi OT
I badz tu czlowieku madry i wprowadz porzadek, no nie da sie <!-- s:D -->A co do zony, skoro ma sie utrzymywac sama, to nei moze w aucie siedziec i pilnowac. Chyba ze bedzie dlugopisy skladac siedzac w aucie :mrgreen:
-
[quote="Zygus"]I badz tu czlowieku madry i wprowadz porzadek, no nie da sie <!-- s:D -->
[/quote]SAMO ŻYCIE PPP