[F1] automatyczna klapa bagażnika
-
witam! chciałbym zapytać czy ktoś się orientuje na ten temat, czy można zamontować mechanizm do otwierania automatycznego w fabii I (kombi, jeśli to ma znaczenie), widziałem w mieście kilka innych aut z takim czyms.. kolega ma takie cos w dajewoo espero.. ale nie chce się pochwalić gdzie kupował;)
denerwuje mnie otwieranie klapy tak jak w polonezie - ze środka.. wracasz ze sklepu i najpierw do kabiny żeby bagażnik otworzyć..
-
Chodzi Ci czy można dodać klameczkę w klapę czy coś otwieranie z pilota klapy :?: <!-- s:?: -->
-
mam w pilocie jeden przycisk "wolny" i chodzi mi o uchylenie bądź chociaż otwarcie klapy tak żeby nie trzeba było już włazić do środka żeby ciągnąć za dźwignię.
-
nie mówię o pełnym otwarciu do końca klapy, chodzi o to żeby zamek puścił klapę po wciśnięciu guzika w pilocie.
-
Może jak by dać siłownik zamiast linki który by to odblokował tak jak tym pstryczkiem od wnętrza auta.
-
[b]szczawik[/b], ja mam wersję comfort - i mogę normalnie otworzyć klape po otwarciu centralnego - to raz, a dwa - z pilota też moge klape otworzyć <!-- s;) -->
nad rejestracją jest taki uchwyt i jak dzwignę klape za ten uchwyt to słychać prace zamka - też tak masz ? -
no ja nie mam żadnej klamki w klapie nic.. ani przycisku ani NIC;) dlatego żeby otworzyć trza ze środka tylko.. poszukam jakiegoś mechanizmu z comforta;)