Gasnacy silnik podczas jazdy :[
-
Wszyscy gadaja bo zazdroszcza PPP :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="Wojtas"]Wszyscy gadaja bo zazdroszcza PPP :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
Hmm ciekawe czego?
-
[quote="Loni"][quote="Wojtas"]Wszyscy gadaja bo zazdroszcza PPP :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
Hmm ciekawe czego? [/quote]
naszej "umowy" :mrgreen:
-
[quote="Wojtas"][quote="Loni"][quote="Wojtas"]Wszyscy gadaja bo zazdroszcza PPP :rotfl: <!-- s:rotfl: -->[/quote]
Hmm ciekawe czego? [/quote]
naszej "umowy" :mrgreen:[/quote]
To fakt - ta "Nasza umowa" PPP
-
..ehm ehm. Nie chcialbym przerywac ale.. to co z tym gasnacym silnikiem? :mrgreen:
-
[quote="wolfmk"]..ehm ehm. Nie chcialbym przerywac ale.. to co z tym gasnacym silnikiem? :mrgreen:[/quote]
jade 3ego (sroda) do mechanika .. pisalem wyzej PP ale jak Was interesuje tylko moja umowa z Loni to juz Wasz problem <!-- s:P -->PPP
-
:jupi: :jupi: NARESZCIE KONIEC PROBLEMU :jupi: :jupi:
Dzisiaj jest dzien zadumy .. wiec dumalem czemu gasnie mi wciaz silnik .. zdjalem pokrywe od silnika i odkrecilem przepustnice... okazalo sie ze w ASO koles nie dokrecil dokladnie przepustnicy i do tego niedokladnie zalozyl uszczelke...wyczyscilem jeszcze raz wszystko dokladnie i z chirurigczna precyzja zamontowalem uszczelke i przepustnice. Skorzystalem z okazji ze cala policja jest kolo cmentarzy to pojechalem na jazde probna :twisted: wyciskalem z niej co sie dalo i okazalo sie ze trzyma w koncu cisnienie (jednym z objawow nie 3mania cis jest nagly spadek obrotow do 500 obr/min przy wrzucaniu luzu przy wysokiej predkosci i po ulamku se sekundy obr robily sie na poziomie 750 obr/min .. czyli prawidlowe ) ... teraz ten objaw ustal i po przejechaniu ponad 20 km nie wyskoczyl zaden blad
Poprostu po raz kolejny sprawdza sie twierdzenie : Jezeli chcesz miec cos zrobione dobrze, zrob to sam
PS:
[quote="wolfmk"]..ehm ehm. Nie chcialbym przerywac ale.. to co z tym gasnacym silnikiem? :mrgreen:[/quote]
teraz mozemy wrocic do rozmow o slynnej juz "umowie" <!-- s:P -->PPP
-
Wojtuś to super że udało Ci się rozwiązać ten problem Gratuluje - "złotej rączki" :spoko:
Ahhhh to Nasza "Umowa" <!-- s:D -->
-
[quote="Loni"]Wojtuś to super że udało Ci się rozwiązać ten problem Gratuluje - "złotej rączki" :spoko:[/quote]
Dzieki :oops: :oops:
-
No to fajnie, że już masz wszystko oki .
-
[quote="Adaś"]A mówiłem, że jesteście zboczeni <!-- s:P --> hehe[/quote]
Adasiu a Ty dalej swoje PPP głuptasie :glupek2:
-
Ostatnio jechalem (rozpedzalem sie) i przy 120 km/h silnik nagle stracil moc (zupelnie jak przy odcieciu). Musialem miec mega smieszna mine bo pierwszy raz mi sie takie cos zdarzylo.. Pedalu gazu nie puscilem i za chwile dostalem kopa i autko dalej jechalo.. Za okolo 5 minut znow to samo sie stalo.. Mocno sie zmartwilem ta sytuacja. Postanowilem autko rozpedzic do max, wrzucic luz przy 120 km/h i ani nie zgaslo ani juz pozniej nie tracilo mocy.. Dziwna sprawa :roll: Przepustnica nie jest w az tak zlym stanie, a filtr powietrza dopiero wymienialem wiec albo jakies smieci biedny silniczek z baku lyknal albo cos...
-
[quote="wolfmk"] Przepustnica nie jest w az tak zlym stanie[/quote]
A ile masz przebujane na niej ??
-
Juz bedzie 43 tys.
-
Należy ją czyścić co około 50 - 60 tys przebiegu, wszystko zależy od jakości paliwka.
-
[quote="MirekS"]...wszystko zależy od jakości paliwka.[/quote]
a jak wiadomo jest do d...y :evil: <!-- s:evil: -->
-
Gorzej jak do dupy.
-
[quote="genio"]PS Sorka ze nie na priva, ale mam problem z dokonaniem rejestracji na forum.[/quote]
Spoko, po to jest forum by pisac, a problem z rejestracja niestety jest i narazie nie zapowiada sie by znikl, niestety
-
[quote="genio"]Zwracam sie do Ciebie bo jak ja jestes z Krakowa - czy moglbys polecic pewny warsztat, ktory by tego dokonal?
Auto bedzie pewnie trza podlaczyc do komputera aby po czyszczeniu poustawiac?
[/quote]Serwis Skoda p. Andrzej S.; Kraków ul. Powstańców 1
Tanio, fachowo, pracownicy byłego polmozbytu na prandotach, polecam ich.
Po czyszczeniu kompik obowiązkowo. -
[quote="MirekS"]p. Andrzej S[/quote]
Pan Andrzej [b]S[/b], Mirek [b]S[/b].
Jakas rodzina?? :mrgreen:
Ladnie wujkowi klientow naganiasz :mrgreen: