[F1] Czy da się zamontować komputer pokładowy???
-
Tak jak w temacie. czy da się zrobić taki "transfer"fragez Wiem że ma on wile przydatnych funkcji i wiem że jeśli będe na niego patrzył i na zyuzycie paliwa to zaczne jeżdić wolniej i oszczędniej. Wydaje mi się że trzeba będzie wymienić cały zestaw wskażników ale nie jestem pewien. POMÓŻCIE!!!
-
ja rowniez sie przylaczam do pytania, chetnie bym takie cos zobaczyl u siebie w autku.
A niestety przy zakupie nie "dawali" :mrgreen: -
Trzeba było kupić wersję COMFORT :mrgreen: .
A poważnie ja nawet nie włączam u siebie funkcji chwilowego zużycia paliwa bo można oczopląsu dostać z przerażenia . Wskaźników to nie trzeba chyba zmieniać, ale sterownik na comfort chyba tak. -
[quote="MirekS"] ja nawet nie włączam u siebie funkcji chwilowego zużycia paliwa bo można oczopląsu dostać[/quote]
Ja też, bo rozprasza uwagę.[quote="woytek13"]wiem że jeśli będe na niego patrzył i na zyuzycie paliwa to zaczne jeżdić wolniej i oszczędniej.[/quote]
Jeśli Ci noga sama wpada w podłogę to może zainwestuj w tempomat będziesz wtedy mógł skoncentrować się na tym co na drodze, zamiast wpatrywać się w komputerek :mrgreen:Chociaż, jeśli nie masz kompa/komfortu to nie wiem czy możesz mieć tempomat? :?
-
[quote="kros"]Chociaż, jeśli nie masz kompa/komfortu to nie wiem czy możesz mieć tempomat? :?[/quote]
Jak kupowałem fabkę to pytałem o tę funkcję była dostępna od wersji comfort w zwyż.
-
a ile taki bajerek jak tempomat kosztuje.
-
Jak kupowałem fabke rok temu to ASO fakturę wypisało tak:
tempomat 260+montaż 120 = 380
Tak więc taniej na pewno też się da. -
Dobra dobra ale ja się pytałem o komputer. Nie chcę tempomatu. Czy da się to jakoś zrobić???
-
Sterownik comfortu da sie wgrac, ale w aso jest to koszt ok 3-4 tys. :shock: Tak mi kiedys powiedziano
-
Ale wgranie nie wiem czy ma sens, koledze w octawi jak padł komp to w serwisie kosztował go nowy 3 tys.