Warzo...powrót (nie)wiernego syna F3 kombi Style
-
Hej,
witam ponownie po prawie dwóch latach nieobecności na FCP. Część z Was pewnie mnie, a właściwie moją F2 FL HB Monte Carlo pamięta - srebrna z czarnym dachem i dodatkami stylizacyjnymi, która trafiła w ręce innego Klubowicza - [b]Cysia[/b] (serdecznie pozdrawiam).Przez ten czas jeździłem świetnym autem rodzinnym i choć leciwym, to super spełniającym się w swoich zadaniach - Oplem Zafirą A 1,8 Pb+lpg. Polecam z tego miejsca grupę osób, która mnie przygarnęła - klubzafira.pl
Przyszedł moment na zmiany i z nie małą przyjemnością zamówiłem dziś kolejne wcielenie Fabki - F3. Tym razem w odmianie kombi w kolorze, w którym zakochałem się podczas szkolenia z Eco Drivingu w Skoda Auto Lab ([b]@Sid[/b], pamiętasz, czym przyjechałeś?) - błękit race metalizowany.
Silnik może nie największy, ale wydaje mi się, że wystarczający na moje potrzeby - 1.2 Tsi 90 KM.Fabka w wersji Style z pakietami:
- komfort i radiem swing,
- hamulcami tarczowymi z tyłu,
- simply clever I,
- sunset,
- alufelgami ANTIA 7jx16" silver.
Pozdrawiam serdecznie znad morza!
-
Gratuluję wyboru no i witamy ponownie <!-- s;) -->
-
Witaj [b]Doktorku[/b]! Dzięki <!-- s:) -->
-
Bez zdjęć się nie liczy <!-- s:) -->
tapatalk
-
[quote="kapi"]Bez zdjęć się nie liczy <!-- s:) -->
tapatalk[/quote]
Huehue[b] Kapi[/b] Jutro podobno do odbioru. Nie tak kozacka, jak Twoja, ale będzie moją laleczką -
No gdzie tam... ja mam "z katalogu " bez udziwnień <!-- s:) -->
Czekamy na fotki
tapatalk
-
Siemaneczko!
Pozdrawiam
sid -
Witamy serdecznie.Jedni odchodzą drudzy przychodzą. <!-- s;) -->
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
-
[quote="Goldi"]Witamy serdecznie.Jedni odchodzą drudzy przychodzą. <!-- s;) -->
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka[/quote]
Kontakt mają jednak poza forum - "braci się nie traci"! -
[quote="warzo"][quote="Goldi"]Witamy serdecznie.Jedni odchodzą drudzy przychodzą. <!-- s;) -->
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka[/quote]
Kontakt mają jednak poza forum - "braci się nie traci"![/quote]
Wiadomo! [WINKING FACE]Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka