Poslizg sprzegla 1,9 sdi
-
witam mam problem ze slizgajacym sie sprzeglem ,w momencie dodania gazu tak gwaltowniej slizga mi sie sprzeglo prosze o pomoc co moze byc przyczyna czy musze wymienic sprzeglo/ dzieki za pomoc
-
Nie, no czekaj przecież.
Jak juz nie ruszysz, wtedy podjedź do warsztatu na wymianę sprzęgła... :cwaniak: :cwaniak: :cwaniak: <!-- s:cwaniak: --> -
dzieki ale jak nie rusze to nie podjade :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> a powaznie to do wymiany /
-
[quote="bogdanb"]dzieki ale jak nie rusze to nie podjade :przestraszony: <!-- s:przestraszony: --> a powaznie to do wymiany /[/quote] Możesz zaholować . Na poważnie wymiana.
-
dodam że kompletnego sprzęgła (tarcza, łożysko oporowe, docisk) <!-- s:) -->
-
dzieki za pomoc a jaka firme polecacie i czy zimering tez przy okazji wymienic na wałku
-
Podobno Luk są dobre ale ja miałem z Lukiem jazdę, więc do tego średnio podchodzę . Dobre są też valea.
Osobiście kupiłbym ori sprzęgło
Jeśli simmering jest dobry to bym go zostawił <!-- s:) --> -
Jeżeli chodzi o sprzęgło to mogę polecić zdecydowanie Valeo. Cena nie jest duża a w zamian otrzymujesz produkt dobrej jakości.
-
Niestety musisz sprzęgło zmienić i po kłopocie.
Czy to LUK, czy VALEO - powinno być zdecydowanie lepiej niż w Twoim obecnym sprzęcie <!-- s:) -->
Jak zmieniasz to zobacz też właśnie czy simmering nie puszcza delikatnie.
Jak puszcza to wiadomo