[SPOT] Kraków i okolice
-
Propozycja dla krakowskich milosnikow fabii. Moze zaczniemy sie spotykac jakos regulranie idac za przykaldem innych miast. Powoli rosniemy w sile i mozna bylo by si espotkac. Jest nas troche na forum wiec prosze o wypowiedz na ten temat. Co wy na to??
-
A w jakim jestes klubie??
-
Popieram <!-- s:) -->
-
Szkoda ze kola nie ma fabki, byloby nas 4, ale i tak mozna sie spotkac. Myslalem ze mozna by bylo wykorzystac jeszcze zimowa scenerie i spotkac sie na pasie w czyzynach, ale ja moge dopiero w nastepny weekend i nie wiadomo jak pogoda do tego czasu. Dajcie jakies propozycje <!-- s:P -->
-
[quote="kola"][quote="zygus"]A w jakim jestes klubie??[/quote]
W klubie Opla Calibry - jako przyjaciel klubu [/quote]
http://www.calibra-team.pl<!-- w -->
-
ja mam tak samo jak kola, troche to dziwne. :roll:
-
Mysle ze temat powinien powrocic i powinnismy sie spotkac. Pasowaloby sie w koncu poznac panowie. Obecnie klubowiczow jest nas 3 tj:
1 Zygus
2 Kraft
3 MirekS
Dodatkowo jest manii, ktory mieszka pod krakowem i jeszcze jeden kolega ktorego mam na gg. Wiec przy dobrych wiatrach bylaby nas 5.
To jak pany, spotykamy sie jeszcze przed swietami czy juz po?? -
Tuning show odbedzie sie prawdopodobnie 21-22 maj, ale mieli teraz zmieniac miejsce. Ale nie wiem jak sie skonczylo. Zobacz w jakiejs gazecie tuningowej tam sa kalendarze imprez.
wracajac do temtu, to co spotykamy sie po swietach?? kiedy wogole sa te swieta, bo jestem strasznie zamotany
Pierwszy weekend po siwetach, tylko sobota czy niedziela jak wam pasuje bardziej, bo ja sie moge dostosowac -
[quote="Kraft"]No przed swietami mam ostro zapchany czas.
Ale po jak najbardziej. Tylko ze u mnie w srodku tygodnia jest lipnie bo mam dziwacznie zajcia porozlkadane wiec tylko weekend wchodzi w gre <!-- s:) -->btw. Kiedy beda tuning show na zapolskiej?????[/quote]
No to może faktycznie po świętach, może być ten 6 jak kolega wyżej pisze. -
Spoty w Krakowie :-).
Na pierwszy ogień:
Jakby ktoś miał ochotę na bardzo spontanicznego spota to zapraszam po 17:00 dziś w sobotę (27.12.2014) na parking Reala/CH Krokus na ul.Bora-Komorowskiego 37 w Krakowie bliżej stacji BP :-).Pozdrawiam
sid -
Kiedy jakiś spocik w Krakowie? <!-- s;) -->
-
Jak się dwie niedziele do kupy zejdą. Od dłuższego czasu jakoś nie ma wielu chętnych na spoty w Krakowie.
Pozdrawiam
sid -
Może byśmy się spotkali w niedzielę 22.02.2015 pod Realem/Krokusem? <!-- s:) -->
-
Jestem za
Godzina 17?
Pozdrawiam
sid -
Mi pasuje <!-- s -->
-
Ostatnio była nas trójka a potem chwilę czwórka <!-- s:D -->.
Pozdrawiam
sid -
To co, kiedy spocik jakiś? <!-- s;) -->
-
Cześć Koledzy !!!!!!!
Dawno mnie nie było ale kilka zmian w życiu pryw. zaszło i brakło czasu na przyjemności.
Dla mnie może być sobota (tylko nie rano bo Fabcia u mechanika - mała naprawa) lub niedziela <!-- s:D -->
Fajnie było by się spotkać i pogadać..... Sid - dalej 1.4MPI ?? -
O matko boska. Pluszak, to Ty żyjesz :-). Ja mam sławne 1,4 MPI ale w sercu 1.9 TDI <!-- s:P -->.
Umówmy się wszyscy na niedzielę w Krakowie może na 29.03.2015 ? Miejsce jeszcze ustalimy.
Pozdrawiam
sid -
Niedziela 29ty mi pasuje . Chociaż jeszcze dam znać czy na 100%. Jakie miejsce proponujecie? Chyba, że nowi nie mogą? <!-- s:D -->