[SPOT] Szczecin (Zachodniopomorskie) i okolice
-
hallo? jest tu ktoś jeszcze?:)
-
Melduję, że dopiero wczoraj wróciłam na ZS.
Co, spot się szykuje? W ogóle chyba widziałam Twoją (byłą) srebrną strzałę <!-- s:P --> -
Tak się szykuje ze tu kilka miesięcy ciszy ; ( kolega ze srebrnej strzaly tez jest za spotem ale jak nie uruchomisz kontaktow to cienko to widze Wronia <!-- s;) -->
-
Zalatana jestem... Stresu co niemiara, bo jutro powrót do pracy i boję się tej cholernej papierologi <!-- s:/ -->
-
Jakbyście podjechali bliżej Kołobrzegu,to z chęcią w jakiś weekend się zjawię <!-- s:) -->
-
Podjechać zawsze można Tylko czy wszyscy na to pójdą <!-- s;) -->
-
Jakieś Mrzeżyno,czy cosik Macie piękny wyjazd nad morze <!-- s:D -->
-
heja witam zyje ktos jeszcze w zs <!-- s:) -->
-
Żyję, chyba.. Nie no... żyję <!-- s;) -->
-
Hehe no to moze jakis spocik jak sa chętni .)
-
[color=#FF00FF][b]Wrona [/b][/color] > wiecznie żywa <!-- s:D -->
-
Oj Tomuś, wczoraj martwa byłam prawie Sid wyciągnął mnie z opresji :serce: <!-- s:serce: -->
A co do spotu - jak najbardziej chętnie. Tylko weekendowo będę dostępna dopiero w drugiej połowie października
-
ja tez chetnie i mam jeszcze jednego chetnego w zanadrzu <!-- s:P -->
-
No to trzeba by cos ogarnąć jak będą chętni tylko gdzie i kiedy zeby kazdemu pasowało <!-- s;) -->
-
Zawsze prezes224 zajmował się zbieraniem nas do kupy <!-- s;) -->
Weekendowo chcecie czy w tygodniu?
-
lpeiej weekend w tygodniu ciezko bedzie nawet si nie chce po pracy :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
O dzięki Ci Panie :padam: <!-- s:padam: -->
Jak strój weekendowy to gicior Miejsce pewnie zadaszone i w miarę ciepłe, nie? Czy może jakieś ognicho kołujemy? Chociaż przy obecnej pogodzie... ehhh... może nie ryzykujmy
-
Moze lepiej jakies zadaszone miejsce i blisko kawa hehe
-
Hmmm... wieki temu, jak Tofek odwiedzał ZS, to było spotkanie na Turzynie. Tam można się spotkać, padać nie będzie, kawa blisko <!-- s;) -->
-
no to trzeba teraz ustalic termina :hyhy: i mozemy sie spiknac ewentualnie jak pogoda dopisze w sobote np to pod mostem na walach <!-- s:) -->