[F2] Nowe znaczki Skody
-
Drodzy klubowicze,
Orientowaliście się może jak wygląda sprawa montażu nowych emblematów Skody do F2 FL sprzed 2013? Z tego co widać na stronie, Fabki od 2013 posiadają nowe logo, ostatnio na forum widziałem tylko o możliwości montażu przedniego emblematu z Citigo. Czy można więc dostać w ASO komplet przód/tył w pełni zgodny wymiarowo, z istniejącymi mocowaniami? Cena?Pzdr <!-- s;) -->
-
witaj.
Sprawa znaczków jest taka że można je kupić w sklepie. Do fabii na przód jest znak za około 54 zł w sklepie w CZ a tylni kosztuje tyle samo i znak z airbagu to już wymiana poduszki i to jest koszt wysoki około 700 zł + montaż.
Ceny są ze sklepów w Czechach :!: <!-- s:!: --> W Polsce może być nieco inaczej jeśli chodzi o ceny . Postaram się wrzucić numery części na forum.
Montaż znaczków z citiga to nie za bardzo, ponieważ one lekko odstają co stają sie łatwym łupem dla osoby niepożądanej. -
no kto moze niech da jakies namiary na te znaczki. Sam zastanawiam sie nad ich zmiana w przodzie i tyłu w mojej fabiance
-
ASO - 49zł za emblemat przedni z Citigo
-
[quote="Vlido"]ASO - 49zł za emblemat przedni z Citigo[/quote]
To wiemy od dawna, szukam (i na pewno nie tylko ja) emblematów oryginalnie przeznaczonych do Fabiszonów, pasujących do mocowań itp <!-- s:) --> -
Oba są na tył, ale skoro są, to na przód pewnie też można dostać. Dzwonił już może ktoś do ASO?
-
Z przodem jest chyba problem.
-
na przód pasuje z Citigo przedni, tylko trzeba ząbki 2 albo 3 ułamać, łatwo sie je łamie, i pasuje idealnie taka sama średnica, na tył na allegro juz jest kilka ogłoszeń średnia cena około 55-59zł za szt [b]sebano87[/b] jak chcesz na żywo widzieć jak wyglada ten przedni z Citigo na aucie pisz na gg moje to gdzieś spotkamy sie i pokaże Ci :hyhy: <!-- s:hyhy: -->