Gwarancja minela-usterki wyskoczyly!!!
-
Te usterki oczywiscie wyskoczyly u mnie tylko zapomnialem sie wczesniej zalogowac i wyskoczylo jako gosc. Pinek <!-- s:D -->
-
Mi drugi roczek mija z koncem czerwca, mam nadzieje ze nie bede mial podobnych klopotow. Choc pierwsza zarowka to juz dawno mi sie przepalila :lol: <!-- s:lol: -->
-
[quote="Anonymous"]
-
Zarowka jak wiadomo najpierw z lewej strony
-
Sygnal dzwiekowy swiatel. Juz wiem ze chyba czujnik w drzwach
-
Tylna klapa sie zacina. Nie chce sie zawsze otwierac
-
Centralny zamek czasami mi sie zamyka jak mam drzwi od kierowcy otwarte. Moze to przez ta tylnia klape
-
Cos mi czasami stuknie w kole z przodu podczas jazdy
:evil: <!-- s:evil: -->[/quote]
-
Wymienić
-
Diagnoza prawidłowa, tylko nie wiem czy sie opłaca skórka za wyprawkę
-
Naciągnąć linkę, prawdopodobnie za luźna
-
Tylnia klapa raczej nie ma nic do tego, najprędzej bym obstawiał, że przyczyną jest błędny sygnał od czujnika sygnalizującego nie wyłączone światła - punkt 2.
-
Jak mieliśmy spocik sprawdzaliśmy, że to łączniki
-
-
[quote="Anonymous"]
Jak narazie nie nie nawalil spryskiwacz tylniej szyby i nawiew. JESZCZE!!! :evil: <!-- s:evil: -->[/quote]
Jeszcze wszystko przed Tobą .Lysyy jak mnie pamięć nie myli to już drugi raz się zgrywamy w tym samym czasie z prawie z identycznymi odpowiedziami :o, tak trzymać :heej: .
-
Zarowka to wiadomo ze sie spali predzej czy pozniej. Mi chodzi o to ze moja fabia spisywala sie bardzo dobrze do czasu konca gwarancji. Teraz jak minely 2 lata to sie usterki posypaly. Cale szczescie ze brzeczek swiatel mi sie naprawil i centralny. Co do tylnej klapy to tez dziala <!-- s:D --> i nic to nie mialo wspolnego z lika bo od srodka mi sie zawsze otwierala. Problemy byly jak chcialem ja od zewnatrz otworzyc.
-
[quote="Pinek"]Cale szczescie ze brzeczek swiatel mi sie naprawil i centralny. Co do tylnej klapy to tez dziala <!-- s:D --> i nic to nie mialo wspolnego z lika bo od srodka mi sie zawsze otwierala. Problemy byly jak chcialem ja od zewnatrz otworzyc.[/quote]
Tzn same sie naprawile, czy robiles cos??