Robert wita wszystkich !!!
-
Witam,wszystkich jestem z miasta Barlinek.Posiadam Skodę Fabię II,rocznik 208 z Grudnia.Na początek pytanie,czy jest normalne że po zimie padają czujniki cofania.Co rok wymieniam jeden,skończą się niskie temp i tradycyjnie czujnik do wymiany.Serwis mówi że to normalne,bo są zbyt cienkie zwoje wewnątrz czujnika.Co koledzy o tym sądzą?.Pozdrawiam
-
Na początek witamy na FCP.Co do pytania to napisałeś to w nieodpowiednim dziale.Kłania się [b]REGULAMIN[/b].
Co do samych czujników to u siebie też posiadam, ale jeszcze ani jeden mi nie padł.Jedynym mankamentem jest fakt że jak są choć trochę zabrudzone to albo cały czas brzęczą, albo nie odzywają się wogóle nawet jak pojawia się przeszkoda.Generalnie nie polegał bym na nich to taka rada. -
Witam,fakt nie ten dział,sorki wybaczcie nowemu.Czujniki padają całkowicie,sprawdzane w serwisie na kompie.ale co jest przyczyną ?,jak padnie następny to odpuszczę sobie,ja podejrzewam przetartą izolację,ale to moja sugestia.Pozd
-
:welcome: <!-- s:welcome: -->
-
Witaj na forum FCP :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
:welcome: w świecie czeskich fabii :zdrowko: <!-- s:) -->
-
Witamy <!-- s:) -->
-
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s:) -->
-
Witaj na [b]Fabia Club Polska[/b] :super: :hurra: . Zapraszam również do wzięcia udziału w [b][i]VI Zlocie FCP & FC[/i][/b], który odbędzie się 20-22 września 2013 roku <!-- s --> .
Pozdrawiam
sid