[SPOT] Iława i okolice
-
Z dumą informuję wszystkich iż dnia 26.05.2012r. odbył się pierwszy warmińsko-mazurski spot Klubowiczów FCP. Na spotkanie w Iławie stawili się wszyscy Klubowicze którzy w tym czasie byli w regionie. Gospodarzem spotu był forumowy dr O. "Doktorek" który przeprowadził kolumnę pojazdów przez swoje rodzinne miasto. Po dotarciu do centrum gdzie w malowniczych okolicznościach w restauracji nad jeziorem raczyliśmy się napojami bezalkoholowymi (gdyż część uczestników udawała się w dalszą drogę). Po miło spędzonym czasie na rozmowach przyszedł czas na pożegnanie do następnego spotu.
-
[b]TAK JEST[/b] wszystko się zgadza :super: Mam nadzieje że w przyszłości będzie nas więcej (mniej się nie da :wstyd: ) [b]Olo[/b] dzięki za spota i do następnego <!-- s;) -->
-
noo ładnie <!-- s:) -->
[b]dr O.[/b], w końcu doczekałeś się spota
-
po TYLU LATACH na forum w końcu się odbył Liczę na tendencje wzrostową i zagęszczenie terminów <!-- s;) -->
-
Godne podziwu z tego regionu nas jest mało i tyle aut - to sukces <!-- s -->
Życzę wszystkim żeby na każdych spotach była tendencja wzrostowa żeby co raz więcej nas przyjeżdżało
-
Szacun !
Pozdrawiam
sid -
Takie spoty to najlepiej organizować na parkingach sklepów wielkopowierzchniowych, łatwiej ze zmieszczeniem się <!-- s:D -->
Nie no .. joke Tak na serio, fajnie że wypalił, [b]dr[/b], jak dobrze pójdzie to druga relacja będzie z naszego spotu
-
Kiedy kolejny spocik? W Iławie mam rodzinę.
-
w każdej chwili jestem na miejscu <!-- s;) --> fajni by było jakby nas było więcej niż 2 autka hehe
-
[b]Dr O[/b] gratki.Taka przestroga z gospodarzem nie pijcie bo znam takiego jednego co był później bardzo zmęczony <!-- s;) -->
-
[quote="dr O."][b]TAK JEST[/b] wszystko się zgadza :super: Mam nadzieje że w przyszłości będzie nas więcej (mniej się nie da :wstyd: ) [b]Olo[/b] dzięki za spota i do następnego <!-- s;) -->[/quote]
Powtarzamy to?Doktorek co Ty na to?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka