[SPOT] Bielsko-Biała i okolice
-
Ja się nie zniechęcam, po prostu szkoda, że się nie udało spotkać bo zapowiadała się dobra impreza <!-- s:) -->
-
Odświeżam temat. Znaleźli by się chętni na spocika w okolicach Bielska?
-
Jedna Fabia z Czech <!-- s;) -->
-
Można by coś zorganizować <!-- s:) -->
-
Jestem ZA, kiedy i o której? <!-- s;) -->
-
Jak mi sie uda to może i ja też zawitam. Ale mi ino sobota pasuje jak co <!-- s:) -->
-
W sumie na stan dzisiejszy mi też pasuje Bielsko. w sobotę na 17:30 pod sarnim stokiem? Coo?! bo parking podziemnny jest mały przy sferze ale czasem znajdzie się miejsce na parę fabiusi <!-- s:) --> . W sumie sfera - lepsze miejsce niż sarni stok. Ale to kwestia dogadania się.
-
Niestety, w sobote jestem w Ostrawie, ale jakakolwiek niedziela odpowiada , a tak miedzy innymi zapraszam do Cieszyna <!-- s;) -->
-
Bielsko Rynek, lub Cieszyn Rynek.
W weekendy popołudniami jest mniej samochodów na parkingach, można samochody ustawić obok siebie i zrobić fajną sesję.
Na parkingach marketowych to oklepane ;D
-
[b]mari0[/b] dobry pomysł To już trzeba ustalicz gdzie co i jak <!-- s:) -->
-
Mi pasuje sobota i niedziela, może być Bielsko, Cieszyn i inne okoliczne miejscowości <!-- s;) -->
-
To gdzie w końcu <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
Bielsko Biała, Sobota 19 Maj br.
Godzina około 16:00?Lista chętnych:
Zdono
-
Lista chętnych
- zdono
- sid ( w czwartek będę wiedział na 100% )
Pozdrawiam
sid -
Ja też będę
-
jeżeli można by to 17:00 przesunąć w Bielsku w sobote . to bym się też pojawił. Ale to potwierdze w piątek.
-
Jak dla mnie to może być nawet Czeski cieszyn bo mam winietkę :megusta: lubie to <!-- s -->
[b]Anubis [/b] w czechach są tez dobre rumiki i pewnie za porównywalne ceny co w słowacji
-
To ja też się dopisuje do listy <!-- s:) -->
Lista chętnych
- zdono
- Anubis
- Scobel89
Jakieś namiary na miejsce spotkania??
-
[b]Anubis[/b] jak wolisz <!-- s:) -->
-
- zdono
- Anubis
- Scobel89
- Mari0
Co do miejsca to może ustalmy zbiórkę w C.H. Sarni Stok (parking podziemny) a potem pojedziemy w plener <!-- s:P -->
Adres:
ul. Sarni Stok 2,
43-300 Bielsko BiałaCo Wy na to?