Jak trafiles na FCP ??
-
A mi kumple z Klubu Skody Ppowiedzieli wkoncu Poco mam placic za cos co moge sam zrobic z waszą pomocą :super: <!-- s:super: -->
-
Ja pewnie jak większość osób włączyłem przegladarke internetową i tak o to znalazłem tę stronkę <!-- s:) -->
-
Google i to cała historia.
Pozdrawiam Marcin. -
Potrzeba poznania i wymiany doświadczeń oraz doinformowania w temacie świeżo zakupionego auta, skierowała mnie przez googlownicę- właśnie tutaj <!-- s;) -->
-
A ja mam w planach zakup i chcialem poczytac troche od uzytkownikow, co sadza i jak oceniaja
-
[quote="vanhouse"]Większość z Nas chyba trafiła przez google[/quote]
a ja mam innsża odpowiedź , poznalem pare osob na SO i najpierw zaglądalem jako gośc a potem stwierdzilem że warto i tu sie troche poudzielać no i jestem -
Jak pewnie większość trafiłem własnie przez google szukałem jakiejś porady albo schematu elektrycznego i trafłem na forum zarejestrowałem sie i dalej poszło z górki <!-- s;) -->
-
ogolnie to witam kolegow bo to moj pierwszy post:)
a trafilem do was tak jak wiekszosc ludkow czyli z google. Jako iz zajmuje sie glownie oswietleniem to moze sie komus z kolegow przyda moja wiedza w kwestii swiatelek w fabce a i ja pewnie dowiem sie wielu ciekawych rzeczy od was <!-- s:) --> -
[quote="formula"]przyda moja wiedza w kwestii swiatelek w fabce [/quote]
Napewno tak Dlatego udzielaj się <!-- s:D --> -
Witajcie Ja trafilem po banerze http://www.fcp.pl umieszczonego na stronie OCP (jako klub zaprzyjazniony), gdzie jestem czlonkiem od 3 lat <!-- s:) -->
Kurcze jeszcze nie napisalem na OCP, ze sprzedalem octe :hyhy:
-
google, to prawdziwa skarbnica wiedzy :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Witajcie,
Google, jako najmłodszy posiadacz fabii (3 dni = ok. 200km) mam nadzieję pogłębić swoją wiedzę.
Pozdrawiam -
Problemy z EPC, o ile dobrze pamiętam --> Google --> fcp.pl
:zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
Pzdr,
Luku -
Dołączony POMORSKI KLUB AUDI do stron AutoŚwiata...a ze mam tez Fabiankę...poszukałem i znalazłem <!-- s:) -->
-
nie pamiętam... ale chyba dotyczyło to tylnej wycieraczki... wszedłem i tak już zostałem <!-- s:) -->
-
Ja Was znalazlem z przykrej przyczyny niestety. Mam problem z Fabia i szukalem w necie osob, ktore moze juz mialy ten problem i wiedza co jest mojej Fabii. Wpisalem w googlach problem i tak znalazlem sie tutaj.
-
Ha a ja szukalem ludzi, ktorzy z Fabciami maja na codzien do czynienia (szukalem jeszcze przed kupnem auta) i dr. Google mnie tu skierowal. Nie zaluje <!-- s:P -->
-
Google mi wyzucilo te forum takze dlatego jestem i nie tylko dlatego.
-
[quote="Lord_Nikkon"]Ha a ja szukalem ludzi, ktorzy z Fabciami maja na codzien do czynienia (szukalem jeszcze przed kupnem auta) i dr. Google mnie tu skierowal. Nie zaluje <!-- s:P -->[/quote]
he he ja podobnie:D i jestem:D
-
ja również przez google, ale już po kupnie autka <!-- s:) --> w momencie jak fachowcy a aso zaczęli mnie denerwować (po pierwszym przeglądzie)