Postojówka
-
Witam
Mam mały problem a mianowicie nie swieci mi postojówka od strony pasażera zarówka się spaliła wymieniłem na nową i dalej nie świeci zna ktoś moze przyczyne :?: <!-- s:?: --> -
A może ją źle zamontowałeś :?: <!-- s:?: --> Jak dobrze pamiętam tam są takie małe wycięcia.
Wyjmij ją i sprawdź bezpośrednio na akumlatorze czy jest ok ispróbuj jeszcze raz. -
zarówke wkladalem na kilka sposobow i nie tak jak by prad nie dochodzil, a moze wtyczce sie kabelek poluzowac i nie łaczyć :?: <!-- s:?: -->
-
a mam takie pytanie czy jest mozliwosc kupienia tej wtyczki :?: <!-- s:?: --> bo ta wtyczka mi pradu nie dostarcz do zarówki
-
Bliżej się wtyczce nigdy nie przyglądałem, ale nie da się jej zreanimować, może ta "skówka" się w środku wysunęła lub wykruszyła i da się coś podlutować.
-
blaszki wsrodu sie trzymaja dobrze tylko jak ruszalem kabelkiem przy tej wtyczce na zarowke to czasem sie zaswiecila i zgasla
-
No to sprawa jasna, masz w środku ukruszony przewód. Musisz wymienić uszkodzony kawałek, wlutować nowy i ładnie zaizolować koszulką termokuczliwą. No chyba, że chcesz iść w koszty i wymienić całą wiązkę.
-
tak musze zrobic wymienic ten kawalek