Gumball 3000- Kraków- 23.05.2013
-
Mały spontan, nie przyszło mi do głowy, żeby napisać wcześniej Będzie ktoś? Godzina 13-17, ul. Wawrzyńca 15 <!-- s;) --> Wstawię fotki!
-
Temat spóźnił się niestety ...
-
[b]Leshnikov[/b] i jak byłeś?Jakie wrażenia?Ponoć pół miasta Wam zakorkowali <!-- s;) --> .
No i gdzie obiecane foty? -
Oj tak, był ogień Fotki wstawię jak się dorwę do wi-fi, bo nie mieszkam w Krakowie na stałe i mam tutaj internet mobilny z limitami transferu Najlepszy mam 8 minutowy filmik (full HD, ale zajmuje 1,2 GB), po prostu kwintesencja tego co się działo- Aventador przyblokował się w przejeździe z Suburbanem Roberta Burneiki Już męska część podróżujacych tramwajem na Kazimierz posikała się razem ze mna, jak SLS nas mykał na bus-pasie <!-- s:D -->
-
No to czekamy na niego <!-- s:) -->
-
To w tym czasie ja wrzucę kilka fotek. Jakość pozostawia wiele do życzenia, ale dobre i to.
-
Jak obiecywałem: wrzuciłem filmik <!-- s:) -->
[url]http://www.youtube.com/watch?v=s_le8fZtzJo[/url] -
A to kilka moich fotek, dostępnych pod tym linkiem :
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]A to kilka moich fotek, dostępnych pod tym linkiem :
Super zdjęcia.Ponoć nieźle Was zakorkowali w tym Krakowie, ale Twojej F1 tam nie było?
-
No troche to za mało powiedziane że zakorkowało Gdzieś słyszałem że w okolicach miejsca gdzie był Gumball było prawie 50.000 osób, co w sumie jest bardzo mozliwe <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid