[F1 i F2] lampy przód : rodzaje ; opinie ; itd ; itp - tema
-
proponuje wymienic jeszcze te " Żółtka " i bedzie git <!-- s -->
-
ja tez proponuje zmienic je na kolor autka
-
[b]Bartektuning[/b] delikatnie i z gustem widzę robisz fabiankę , lampy i grill są <!-- s -->
-
ostatnio co niektórzy wymienili lampi z przody
opiszcie wrażenia
co myślicie o " aniołkach "
-
mi sie tylko te czarna podobaja
-
lampki super, szkoda ze te angels eye sa jeszcze niedostepne. Mam nadzieje ze niedlugo zaczna je produkowac to sobie zakupie <!-- s:D -->
-
[quote="Zygus"]lampki super, szkoda ze te angels eye sa jeszcze niedostepne. Mam nadzieje ze niedlugo zaczna je produkowac to sobie zakupie <!-- s:D -->[/quote]
oj Zygus przeciesz one sa produkowane , trzeba je tylko ściągnąć do NAS
-
hi, ja właśnie wczoraj zakupiłem te czarne ale nie angels eye.. może dziś je zamontuję <!-- s:) -->
-
no ja ich jeszcze nie widzialem w zadnym sklepie internetowym. Czarne angel eyes maja byc dopiero dostepne wkrotce (tak jest napisane na stronce),
-
dzwoniłem tam, i otrzymałem inf. że lampy są do sprowadzenia dopiero i że z przesyłką wyjdą około 700zł, a że nie uśmiechało mi się tyle czekać to potargowałem u siebie trochę i kupiłem na miejscu tylko mam problem z ich przykręceniem mocnym (torxa krótkiego mam <!-- s:P -->). Adaś a parują Ci tak odrobinkę od środka, czy wcale?:>
-
fotki prosimy
-
hehe, [b]Zygus[/b], może dziś na żywo zobaczysz;p
-
no i widzialem na zywca. Przy twoim kolorku super sie prezentuja. :super: <!-- s:super: -->
-
hehe, dzięki.. mnie się natomiast spodobał twój grill chętnie bym sobie taki zrobił <!-- s:D -->
-
[b]majkel [/b] lampeczki masz :super: , takie bym chciał do swojej plus tylnie takie jak [b]Loni[/b]. Muszę wreszcie znaleźć jakieś ekstra fundusze <!-- s -->.
Czy kupowałeś je u tego [url=http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=669393]gościa[/url] i jeśli mógłbyś zdradzić dużo go zbiłeś z ceny :?:
-
[quote="majkel"]mnie się natomiast spodobał twój grill chętnie bym sobie taki zrobił <!-- s:D -->[/quote]
moj jest calkiem zmieniony. do kupienia na allegro rowniez
-
:cisza: Panowie to jest post o lampach ---- NIE O GRILACH :cisza: <!-- s:cisza: -->
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
-
[b]MirekS[/b], tak u tego gościa, kupiłem je za 740 zł przesyłki nie było bo odebrałem na miejscu <!-- s:D -->
-
Ok dzięki, a montowałeś sam, czy on to robi :?: <!-- s:?: -->
-
hehe, montowałem wraz z moją dziewczyną ukochaną.. jakoś nam się udało, chociaż trochę czasu nad tym spędziliśmy.. nawet nie trzeba ściągać zderzaka.. potrzebne są tylko długie torxy albo zgrabne kobiece palce i upór <!-- s:) -->