Komunikat "INSP"
-
Komunikat ten informuje Cię o tym, że zbliża Ci się 12 miesięcy od ostaniego przeglądu <!-- s:) -->
-
Kasuja ten komunikat w ASO .. oczywiscie po wydaniu kilkustovek :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
Ale [url=http://fcl.pl/forum/viewtopic.php?t=850]TUTAJ[/url] jest instrukcja jak skasowac to w przeciagu kilku sekund pod domem :hyhy:
-
[quote="Wojtas"]Kasuja ten komunikat w ASO .. oczywiscie po wydaniu kilkustovek[/quote]
Kasuja to za free, wystarczy powiedziec ze zapomnieli skasowac po ostatnim przegladzie <!-- s:D -->
A nie raz im sie to zdarza. -
[quote="Zygus"][quote="Wojtas"]Kasuja ten komunikat w ASO .. oczywiscie po wydaniu kilkustovek[/quote]
Kasuja to za free, wystarczy powiedziec ze zapomnieli skasowac po ostatnim przegladzie <!-- s:D -->
A nie raz im sie to zdarza.[/quote]ale po co tracic na dojazd
-
[quote="Wojtas"]ale po co tracic na dojazd <!-- s:P -->[/quote]
Dokładnie
-
[quote="MirekS"]Komunikat ten informuje Cię o tym, że zbliża Ci się 12 miesięcy od ostaniego przeglądu <!-- s:) -->[/quote]
Albo że przekroczyłeś 30.000 km (lub wielokrotność) w zależności co szybciej nastąpi.
Tak czy inaczej wzywa Cię na przegląd roczny -
[quote="kros"]
Albo że przekroczyłeś 30.000 km[/quote]Wtedy będzie "oil service" on sobie liczy 15 tys km.
-
No to moja fabka ma inaczej.
U mnie "OIL" świecił przy 15 i 45 kkm, a "INSP" świecił po 30kkm mimo iż do przeglądu rocznego brakowało jeszcze ponad 2,5 mies. Przegląd 30.000 zawiera w sobie czynności obsługowe przeglądu rocznego i tym bardziej serwisu olejowego. Więc dlatego taki a nie inny komunikat.Innymi słowy komunikat "OIL" uwarunkowany jest tylko przejechanymi km (15, 45 itd) a komunikat "INSP" zarówno przejechanymi km (30, 60 itd) jak i czasem (rok), który upłynął od ostatniego przeglądu rocznego - w zależności co szybciej nastąpi.
-
nie wazne kiedy wazne ze mozna to skasowac samemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
U mnie też jest juz skasowane :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
a mi to mryganie nie przeszadza niech se mryga, znaczy ze coś działa :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="Wojtas"]nie wazne kiedy wazne ze mozna to skasowac samemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Akaske przeznaczyć na browarki.
-
[quote="WRC"][quote="Wojtas"]nie wazne kiedy wazne ze mozna to skasowac samemu :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Akaske przeznaczyć na browarki.[/quote]
dokladnie :hyhy: :piwo: