Odstające nawiewy
-
Witam,
Panowie mam taki problem... (widać na foto) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/361f2f0c6b079804.html<!-- m -->
Pomóżcie mi coś z tym sensownego zrobić.
Pozdrowienia,
Marek -
ojej.. a ktoz takie dziadostwo zrobil ?
Ja bym je wyciagnal i sprawdzil co jest przyczyna tak niedokladnego ich przylegania. -
[quote="wolfmk"]ojej.. a ktoz takie dziadostwo zrobil ?
Ja bym je wyciagnal i sprawdzil co jest przyczyna tak niedokladnego ich przylegania.[/quote]
Szczerze to nie wiem - tzn. wiem - poprzedni właściciel, ale jego brat który sprzedawał mi auto nie potrafił mi tego wyjaśnić. Jak się zabrać do wyciągnięcia tego ? -
Jak juz tak mocno odstaje to wystarczy, ze podwazysz lekko i zaraz cala kratka zejdzie. <!-- s:) -->
-
[quote="wolfmk"]Jak juz tak mocno odstaje to wystarczy, ze podwazysz lekko i zaraz cala kratka zejdzie. <!-- s:) -->[/quote] Oki zerkne jutro i dam znać jak poszło.
-
Chyba się zaraz rozpłacze ! To auto zaczyna mnie po prostu wkurzać. Cały czas coś... Wyciągając nawiewy (robiłem to naprawdę powoli i spokojnie) ułamałem 2 zatrzaski (1 był ułamany wcześniej) i teraz pozostaje kupić cały nowy środkowy nawiew <!-- s:( --> Macie jakieś namiary gdzie tanio można to kupić ? Jak to założyć, żeby nic nie połamać i jak to ściągać, żeby nic nie uszkodzić ?
Pozdrowienia,
Marek -
[quote="wolfmk"]http://moto.allegro.pl/item654481361_skoda_fabia_kratka_nawiewu_srodkowa.html[/quote]
To nie jest za dużo za używkę ? Na zdjęciu widzę tylko 2 zatrzaski - mam wadę wzroku czy coś nie tak ?Pozdrowienia,
Marek -
Napisal "stan idealny". Moze na zdjeciu nie widac calosci. Co do ceny to niestety - duzo <!-- s:( -->
-
[quote="maronis"]
To nie jest za dużo za używkę ? [/quote]poszukaj na szrotach, od anglików tez powinna pasować
-
ja mam taki nawiew ale sprzedac moge tylko bez tych belek. jutro obczaje w jakim on jest stanie.
-
[quote="mss"]ja mam taki nawiew ale sprzedac moge tylko bez tych belek. jutro obczaje w jakim on jest stanie.[/quote] Bez tych belek ? Czekam na wiadomość.
Pozdrawiam,