Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Lestek"] potem targi ślubne[/quote]
gdzie sa targi bo tez sie pisze :hurra: <!-- s:hurra: --> -
[quote="manii"]gdzie sa targi bo tez sie pisze :hurra: <!-- s:hurra: -->[/quote]
oho, się szykuje niezły rok
Manii w przyszłym tygodniu 16-17 luty są targi ślubne w Krakowie. Na Klimeckiego chyba.
To co może jakiś ślubny spocik w przyszłym tygodniu w Krk?? -
[quote="Zygus"][quote="manii"]gdzie sa targi bo tez sie pisze :hurra: <!-- s:hurra: -->[/quote]
oho, się szykuje niezły rok
Manii w przyszłym tygodniu 16-17 luty są targi ślubne w Krakowie. Na Klimeckiego chyba.
To co może jakiś ślubny spocik w przyszłym tygodniu w Krk?? [/quote]... no właśnie[b] Zygus[/b] przecież Ciebie na targach ślubnych też nie może zabraknąć :hyhy:
-
Witam
Mm takie pytanie czy ktos ma zamiar przyjechac jutro na spota do zabrza, bo tak całkiem fajnie rozwinął sie wątek targów ślubnych a nikt konkretnie nie odpowiedział na pytanie [b]Vanhouse[/b]
Pozdrawiam
-
[quote="manii"][quote="Lestek"] potem targi ślubne[/quote]
gdzie sa targi bo tez sie pisze :hurra: <!-- s:hurra: -->[/quote]targi są jutro tj. 10.02 w Spodku w Katowicach...
-
ja byłem wczoraj w silesi na zlocie rlkp i moja idzisiaj juz mie niestety niepuści.
-
no i chyba nie udało się dojechać mojej Fabci <!-- s;) -->
a był ktoś wogóle??
-
[b]Adaś[/b] może tuning show, [b]Twa[/b] fabka będzie dodatkową emocją.
-
Ja tez bym z chęcia podjechał na jakiś zlot, poznałbym Was, ostatnio do tego zabrza to jakoś nie wypaliło. Chciałem podjechac ale tylko [b]vanhouse[/b] pisał że będzie.
-
tak juz nieraz bywa. niestety. do tuning show jeszcze daleko, a fabka adasia bedzie wczesniej gotowa, wiec wtedy cos sie wykombinuje.
-
No to super [b]Adaś[/b], że będziesz na hali jako przedstawiciel [b]FCP[/b], będę [b]Cię[/b] wypatrywał <!-- s:) -->
-
Konkretniej będziemy sie umawiać jak już będzie bliżej imprezy.
Hala mieści się na ulicy centralnej bodajże w Krakowie, -
no to super, to jak sie spotkamy to ci obkleje auto naklejkami klubowymi <!-- s:D -->
-
[quote="Adaś"]Możesz okleić hostessa w skąpym kostiumie :super: <!-- s:super: -->[/quote]
Dla ciebie wyskoczę w samych stringach
-
[quote="Zygus"]Dla ciebie wyskoczę w samych stringach [/quote]
trzeba to zobaczyc....
[quote="Adaś"]Wystawiam sie ze Skodóvką bo tam będzie większa ekipa [/quote]
tylko serce nowe czy zdazysz ze zderzakami z rs-ki bo chyba taki byl plan -
e tam, mam swoja do jazdy. to dla promocji klubu <!-- s:D -->
-
Ja też pewnie sie pojawie jak co roku z ocp i skodovką
-
No nieee [b]Zygus[/b] takie przedstawienie chce odstawić a mnie tam nie będzie :rozpacz: [b]Miruś[/b] pamiętaj fotki muszą być :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="Zygus"]Dla ciebie wyskoczę w samych stringach <!-- s:D -->[/quote]
Cóż trzymamy za słowo .
[b]Loneczko[/b] takie fotki napewno będą
-
witam
propozycja wyszła na forum FC następnego spocika24.02.2008 (niedziela) godz 15.00 parking przy M1 w Zabrzu
wiecej tutaj : http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=62815&sid=43be58be0b46c905a2c4892a68c53373#62815<!-- m -->