Spot Katowice / Kraków i okolice
-
po prostu czynnych klubowiczów jest malutko :lamer: <!-- s:lamer: -->
cicho o mas i dlatego :wsciekly: :mur: :cisza: :ups:
-
jeśli chodzi o mnie to jestem jak najbardziej ZA <!-- s:) --> co do terminu, to weekendy mam raczej wolne...
a skoro zbliża się wrzesień, to może się spotkamy w pierwszych dniach października - będzie okazja, aby kampanię opić :piwo:
-
Trochę osób jest jeszcze na jakiś wakacjach i dlatego ciężko o zgranie, myślę, że początek października byłby dość realny jak pisze [b]Lestek[/b].
-
Mnie początek pazdziernika tez powiniem odpowiadać <!-- s -->
-
[quote="MŁODY"]cicho o mas i dlatego [/quote]
Dlatego czas aby ruszyć ponownie projekt "Plakat". Tak mi się wydaję. :super: <!-- s:super: -->
-
a mnie poczatek października nie pasuje bo jest zlot OCP jak kto chce może przyjechać cały weekend bedziemy w krościenku nad dunajcem tzn od 29.09.2006 do 1.10.2006 lub okolicach krościenka
-
No pażdziernik jak najbardziej za,a co do opicia hmmm :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
i jak temat zdech kolejny raz
-
[quote="djczas"]i jak temat zdech kolejny raz[/quote]
Jak to zdechł??? :niepewny: Przecież wstępnie ustalony jest początek pazdziernika :hyhy: - za większością osób które się zdeklarowały :super: więc czekamy... :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
na pocżtku października mnie nie bedzie bo mam zlot ocp który organizuje kolega [b]Speedy[/b] też na nim bedzie
-
[quote="djczas"]na pocżtku października mnie nie bedzie bo mam zlot ocp który organizuje kolega [b]Speedy[/b] też na nim bedzie[/quote]
... ale początek to też może być np 8.10 - prawda? :hyhy: <!-- s:D -->
-
a kiery sie wybiero do katowic na salon samochodowy w dniach 8-10.09.2006,można by tam zrobić spota.Jo tam byda w niedziea
-
jest okazja sie spotkać wiec FCP do dzieła <!-- s -->
-
Tak jest do dzieła, ile osób wstępnie deklaruje się być, tylko na 100%
-
tylko pojedyńczo nie naraz nie tak szybko bo nienadążam liczyć chętnych
-
Oki to ustalmy datę i miejsce <!-- s -->
-
WRC proponował niedziele w Katowicach ale o której i gdzie :mur: <!-- s:mur: -->
-
Może 3 październik :?: <!-- s:?: -->
-
a tutaj macie info co bedzie w Katowicach przez tzw wekend :
http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/murcielago_w_polsce,783314,415 <!-- s -->
-
Co do katowic to ja odpadam, dopiero wrocilem z wyjazdu. W poniedzialek egzamin poprawkowy, takze nici z tego. Weekend w kroscienku rowneiz odpada, za kosztowne jak dla mnie. Spocik z Krakowie ok, termin, 8.10 wstepnie ok. Na mnie mozecie liczyc <!-- s -->
Czy data pasuje duzej liczbie osob?? Wysle mejle do wszytskich z info o spocie, to moze sie wiecej osob zjawi.