Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

jak dla mnie 2 dni wchodzą w grę. Albo piątek ok godz 19 tak jak ostatnio, albo niedziela w godz poobiednich, tj 14-15. 
 Jak dla mnie obydwa dni są ok. Który dzien zbierze więcej głosów ten wygra <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Coraz bliżej terminu, a temacik trochę ucichł. 
 Znalazłem w końcu tą stronkę z kartami
 http://www.wrt-karting.pl/index.htm<!-- m -->Fajnie to wygląda, ale niestety kosztowna imprezka. Rezerwacja toru na 1godz kosztuje 600zł, w tym dostajemy 5 kartów. Przy 10 osobach wychodzi po 60zł na łebka i siedzimy tam godzinę, każdy będzie miał 30 minut jazdy. Zrobiło by się jakiś turniej czy coś w tym stylu. Za taką kasę to spokojnie mamy z 2 -3 godziny na kręglach jak nie więcej i to nawet w plazie, gdzie ceny są wysokie. 
- 

to moze tez ustalmy dzien zeby kazdy sobie dopasowal zajecia... 
- 

Fakt [b]Łukasz[/b] sporo wychodzi, no to może zrobić małe głosowanie kręgle czy gokarty. Dołożyłem ankiete i zobaczymy co z niej wyniknie. 
- 

Hej! Ja już jeździłem na gokartach i faja zabawa, ale mówię że 10 minut jazdy już wykańcza jak na pierwszy raz, a na drugi dzień macie zakwasy w rękach  Więc może lepiej się dowiedzieć czy maja jazdy na czas. Jak chodziłem na Pachońskiego tam 10 minut kosztowało 15zł, nie wiem ile tutaj Więc może lepiej się dowiedzieć czy maja jazdy na czas. Jak chodziłem na Pachońskiego tam 10 minut kosztowało 15zł, nie wiem ile tutaj ale jeśli chodzi o terminy mnie odpowiada w zasadzie każdy dzień ale jeśli chodzi o terminy mnie odpowiada w zasadzie każdy dzień <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

na czas też jest, tyle tylko że jak pojedziemy grupką 8-10 osobową to może być ciężko z miejscem. 
 Ja mimo to że lubię karty, jestem za kręglami, zwłaszcza że święta idą i kaska na inne cele również potrzebna
- 

Hmm, martwię się, że jak się nie uzbiera większa grupka to gokarty wyjdą bardzo drogo, a porównywalne kręgle wychodzą prawie za darmo, nawet przy małej ilości osób. 
- 

a ktory dzien obstawiamy, piatek czy niedz? 
- 

Mi obojętne w zasadzie, ale obstawiam piątek godz. 19  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
 Chociaż Mirek na początku pisał coś o sobocie
- 

Panowie i Panie, ja bym bardziej obstawiał za sobotą/niedzielą... w piątek mam bal i nie będę mógł  <!-- s:( --> <!-- s:( -->
- 

Witam Mi dzień jest obojętny tylko muszę wiedzieć wcześniej bo w tym terminie nocki mam więc muszę się zamienić 
- 

ja moge w piatek lub sobote jezeli chodzi o 12-13 grudzień od godziny 18 bo wczesniej jestem w pracy. i jestem za gokartami a pozniej mozemy isc do jakiegos pubu  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

no to ja już nie wiem jaki termin wybrać, żeby wszystkim dogodzić. chyba nie ma takiego  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Chyba tak ..., może zrobić ankietę i zwycięży większość. 
- 

Przejrzałem jeszcze raz wątek i termin pasujący większości to chyba 13 grudnia godz 18. 
 Pasuje wam??
- 

jestem za:) 
- 

to 13 SOBOTA TAK??? 
- 

No mi pasuje wiec jestem na tak  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

to Sobota 13 o godzinie 18 jeszcze miejsce konkretne podajcie???? 
- 

Również jestem za 13. 12 godz 18. 
 No to teraz jeszcze pytanko jak organizujemy czas, ankieta coś blado wychodzi tylko 7 głosów.