Spot Katowice / Kraków i okolice
- 

A kiedy następny spocik w Gliwicach ? data godzina itd.itp. 
- 

[b]Adaś[/b], Liczy sie kierowca a nie auto  Dobry kucharz z byle czego zrobi cos dobrego Dobry kucharz z byle czego zrobi cos dobrego <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[b]Adaś[/b], 98 do baku plus dodatki, rowniejszy tor i ladna kobieta na mecie i nie ma pana we wsi  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[b]Adaś[/b], Hahahahahaha i nie odzowny atrybut - gumiaki z filcem wywinietym na zewnatrz :rotfl: i muzyka Shazzy :rotfl: <!-- s:rotfl: --> Sorry za OT 
- 

Wlasnie. Ja biore porzadny aparat na zlot zeby porobic zdjecia. Statyw i caly sprzet gotowy do pracy. Pytanie czy mnie sie reka nie bedzie trzesla  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

spoko fotografa nam trzeba orzywi sie forum jak cos wkleimy  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

no wiesz w koncu wykorzytam sprzet 
 :d
- 

no ja bez wzgledu na pogode jestem. Blisko mam.  W sumie niech ludzie sie zadeklaruja, bo do niedzieli juz bardzo blisko W sumie niech ludzie sie zadeklaruja, bo do niedzieli juz bardzo blisko <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

ja będę na chwilę na pewno 
- 

tez sie wybieramy  <!-- s:P --> <!-- s:P -->czyli widzimy sie na miejscu...? trzymajcie tam miejscówke dla mnie  
- 

[b]manii[/b], Dla Ciebie zawsze  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

Hejka ja też wpadnę około 15.30 prosto z robótki, co prawda nie na długo bo od godzin nocnych już będę w pracy. 
- 

fajne sloneczko mamy wiec do zobaczenia na zlocie...  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

[b]manii[/b], a gdzie ty widzisz to sloneczko??  ja mieszkam w centrum i jeszcze nie widzialem ja mieszkam w centrum i jeszcze nie widzialem <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

widocznie manii przywiezie je ze sobą  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 ale pogoda nie jest zła
- 

wiecej tutaj : http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?t=890&postdays=0&postorder=asc&start=945&sid=e16e6fce9b3c41e9636ef223198f3f9d<!-- m --> no fabiarze ruszcie sie :cisza: 
- 

hej a w ktorym miejscu lotniska sie umawiamy?? Jakos jeszcze nikt tego nie powiedzial  <!-- s:P --> <!-- s:P -->
- 

jakoś się znaleźliśmy  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
 ludzi od groma szok, ale spoko było
 Dzięki adaś za przejażdżkę, było miło :padam:
- 

Zlocik, zlocik i po zlociku, spoczko było  , szkoda tylko, że ja czekałem z drugiej strony tabunu golfów, ale ich się nazjeżdżało  :szok: <!-- s:szok: --> , szkoda tylko, że ja czekałem z drugiej strony tabunu golfów, ale ich się nazjeżdżało  :szok: <!-- s:szok: -->[b]Adaś[/b] przejażdżka [b]Twą[/b] mocarną fabiula była  , dzięki  :zdrowko:  . , dzięki  :zdrowko:  .No panowie czekamy na foty. 
- 

powiem tak ze ludzi i aut bylo sporo dla takich chwil warto zyc pozdrowionka dla calej ekipy  <!-- s:P --> <!-- s:P -->