Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Mie raczej niebydzie bo umie robia popijawa
-
jeśli o mnie chodzi, to jestem jak najbardziej ZA <!-- s:D -->
-
Ja niestety tradycyjnie odpadam :znudzony:
-
My z Basia oczywiscie sie stawimy. Chyba ze nie bedziemy mogli.
-
i ja się zjawie, jeśli [b]spot[/b]-kanie wypali
-
No i chyba nici z tego. Ja jak cos to moge byc, ale tylko do 17.30.
Pozatym troche malo czasu by wszytsko dograc co i jak. -
Niestety przez problemy z forum nic z tego nie wyjdzie :rozpacz: ale mam nadzieje ze w sierpniu już wszystko będzie dograne i spocik się odbędzie :super: <!-- s:super: -->
-
i jak wiadomo cos odnosnie spota??
jakies dodatkowe szczegoly? -
buuuuu jak ja cos organizuje to nikt niechce przyjechac
-
Przepraszam że nic nie daje znać odnośnie spociku ale obecnie przebywam na północy :ups: oczywiście to co napisałam jest nadal aktualne i jak narazie mam fotki /które wrzuce jak wróce do domku/ i ceny basenu w Bukownie: normlany 5.50 zł a ulgowy /szkolne i studenci/ 2.50 zł - oczywiście wynegocjujemy tą ulgowa cene dla wszystkich :super: <!-- s:super: -->
Co do zalewu Sosina i cen namiotów /fotki/ też dopiero zapodam info po powrocie więc proszę o cierpliwość :ups:
-
w takim razie czekamy
-
ładnie to tak ukraś PREZESA i zniknąć <!-- s -->
-
[quote="MŁODY"]ładnie to tak ukraś PREZESA i zniknąć <!-- s -->[/quote]
To on mnie ukradł dlatego jestem na północy
-
to co z tym spocikiem
-
no wlasnie, bo juz mialby byc nastepny weekend, a tu nie wiadomo kto bedzie i gdzie bedziemy wogole
-
[size=75]nie żebym był upierdliwy ale : [/size]
Loni jest zajetam czym innym
-
Niestety Panowie bedziemy musieli przelozyc ten spocik na pozniejszy termin .. cos pod koniec sierpnia .. teraz siedziemy nad morzem do konca sierpnia takze ciezko jest cos zorganizowac.
PS. [b]Młody[/b] nie czym innym tylko kim innym :zabanowany: <!-- s:P -->:P
-
Pozatym pogoda sie zrobila jakas taka nieciekawa. Nie to co w lipcu. No coz zobaczymy co bedzie
-
a jo jada na spot skodovki w Rybniku 13 .08 przy Makro.więcej szcegółów na stronie
http://forum.skodovka.pl/viewtopic.php?t=9984<!-- m --> -
szkoda :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
pozostaja kregle i :zdrowko: