Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Wojtas"]U mojego taty na kompie nie bylo dzwieq a u mnie nie chodzi bo brak kodeka <!-- s:/ --> .... mam w tym tygodniu problem z netem na stancji dlatego moze sie troszq opznic umieszczenie fotek na stronie..sorry [/quote]
Będziemy cierpliwie czekać -
[quote="MirekS"][quote="Wojtas"]U mojego taty na kompie nie bylo dzwieq a u mnie nie chodzi bo brak kodeka <!-- s:/ --> .... mam w tym tygodniu problem z netem na stancji dlatego moze sie troszq opznic umieszczenie fotek na stronie..sorry [/quote]
Będziemy cierpliwie czekać [/quote]jak zawsze
-
no to trzeba bylo byc <!-- s:) --> byscie wiedzieli wszstko hehe pozdawiam!
-
moze MAŁY spocik nad wisła u wawelskiego ???
co reszta na to??? grillik i te sprawy....... <!-- s:D --> -
Jak najbardziej na grilla to ja zawsze chetny.
To co panowie, tylko jak z pogoda, ma ktos jakies przecieki co do prognozy na najblizsze dni??
I jakie miejsce proponujecie?? Moze Kryspinow?? -
W Ojcowie znam fajne miejsce, a w Korzkwii jest duża zielona łączka przyjemnie i cicho.
-
Ja sie pisze na spocik oczywiscie jak dla mnie Kryspinow moze byc! Tylko dajcie znac na tel. co gdzie kiedy bo ostatnio slaby dostep do netu <!-- s:( -->
-
[quote="MirekS"]W Ojcowie znam fajne miejsce, a w Korzkwii jest duża zielona łączka przyjemnie i cicho.[/quote]
A jakies bajoro tam jest, co by dupe troche zamoczyc :lol: <!-- s:lol: -->
No i jak tam z grillem?? Nie bedzie klopotu jak rozpalimy??
To jaki proponujecie wstepnie termin??
-
[quote="zygus"][quote="MirekS"]W Ojcowie znam fajne miejsce, a w Korzkwii jest duża zielona łączka przyjemnie i cicho.[/quote]
A jakies bajoro tam jest, co by dupe troche zamoczyc :lol: <!-- s:lol: -->
No i jak tam z grillem?? Nie bedzie klopotu jak rozpalimy??
To jaki proponujecie wstepnie termin??[/quote]
Wody brak w obydwóch miejscach, w Ojcowie byłem wczoraj, są tam zadaszone stoły na wypadek deszczu, jest też duży kominek również zadaszony, ale ja tam zawsze korzystam z własnego grilla. Na miejscu jest też kran z wodą i toalety. Na wjazd na ten teren płaci się 5 zł za auto bez względu na ilość osób. A w pobliżu jest zamek na którym kręcili odcinki Janosika.
-
[quote="Adaś"]Panowie , a może dacie się namówić na rejon Katowic? to i większe szanse że i ja zajrze <!-- s:P -->[/quote]
A z tymi Katowicami, to tam mialy byc jakies targi moto czy cos w tym stylu, tylko nie pamietam kiedy.
A jak dla mnie ojcow moglby byc, mozna by bylo troszke pospacerowac.
Z drugiej strony Kryspinow moglby byc, ale pogoda nie pewna.To moze ustalmy termin spotkania pod IKEA i wtedy zobaczymy jaka bedzi epogoda i albo Kryspinow albo Ojcow
-
Tutaj podaję link do tego Ojcowa są tam zdjęcia całego grillowania, myślę, że jakby Adaś się skusił i przyjechał do nas na grilla to wjazd by miał gratis.
http://jura.tur.pl/glanowski/<!-- m --> -
[quote="Adaś"]Ile km jest do Ojcowa ??
bo ja mam 10 zeta do września <!-- s:( -->[/quote]Ok 100 km w jedna strone, takze 10zl ci wystarczy ... jak trafisz na mega hiper promocje cen benzyny
-
ADAŚ jak się zatankujesz po rosyjskiej granicy, tam jest 2.80 zł za litr to spokojnie oblecisz na grilla.
Z miejsca zbiórki czyli IKEI na miejsce będzie około 30 km. Za to połowa drogi wiedzie w pięknym krajobrazie, właśnie za jakieś 3h lecę tam pogrilować z teściami <!-- s:) --> . -
To co panowie robimy cos czy nic??
CZy moze poczekamy jakies 2 tyg, jak juz koszulki odbiore to wtedy od razu rozdam wam -
[quote="zygus"]To co panowie robimy cos czy nic??
[/quote]Robimy, robimy proszę rzucić jakieś przykładowe terminy, moje to:
- 20,21 sierpnia
- 3,4,11,17,18 - września
-
JA mam wolne wszytskie weekendy wiec ja sie dopasuje.
NAtomiast odpadaj terminy 10-11.09 i 17-18.09 bo ide na wesela :lol: <!-- s:lol: -->
Reszta jak nie bede mial nic biezacego to sie zjawiam w slipkach i z grillem. -
Chłopaki fajny pomysł z tym grillem mam nadzieje ze dam rady zjawić się na niego ... /oby tylko pogoda dopisała/ bo jak byłam ostatnio na spocie VW w Częstochowie to deszcz troszkę zepsuł zabawę i chociaż grill był to jedzonko z niego wyjątkowo "mokre" ale dobre- nikt nie narzekał /chyba nie miał prawa/ hehehe <!-- s:P -->
-
mi kazdy weekend pasuje jestem z gumy znaczy elastyczny co do tego kiedy grill itd <!-- s:D -->
-
No to co powiecie na weekend [b]3-4 wrzesien[/b], mam nadzieje ze uda mi sie juz zalatwic na ten czas koszulki.
NIe wiem jak z pogoda, ale moze tez dopisze.
No i moze kraft juz wroci z zagranicznych wojazy.
Miejsce oczywiscie proponuje parking przed IKEA, chyba ze ktos bedzie mial blizej do docelowej miejscowki, to mozemy sie umowic na miejscu.
To jak kto chetny??- Zygus, Basia, grill i miesko :lol: <!-- s:lol: -->
-
Ja na 3 i 4 września reflektuję tylko o której godzinie bo wydaje mi się, że na grilla to raczej pasuje popołudnie. No i pozostaje miejsce, gdzie?