Spot Katowice / Kraków i okolice
-
moze maly bojkot imprezy.....
wiedza na czym kase robic a z niedziela jest przegiecie..... -
Żeby jeszcze się jakoś starali albo coś. A tu dosyć że od tych co chcą się wystawiać biorą kasę, to jeszcze od tych co oglądają.
Chcą się dorobić i tyle. -
o no to jak ciebie nie będzie to chyba rzeczywiście oleje tą imprezę.
-
[quote="Adaś"]Mnie nie będzie [/quote]
szkoda bo pewno byloby co pokazac
[quote="Zygus"]o no to jak ciebie nie będzie to chyba rzeczywiście oleje tą imprezę.[/quote]
na MTK tez tam ostro narzekaja ale moze w sob mozna by sie wybrac? -
Cóż wyczuli przez ostatnie lata, że klienteli coraz więcej, no to czemu by na tym nie zarobić.
-
ja tez sie nie wybieram.
-
[quote="Zygus"]Kurde za 12zł to można wiele ciekawszych miejsc pozwiedzac, ja się zastanawiam czy iśc
http://www.targi.krakow.p..._241527302.html<!-- m -->[/quote]
za jakie 12zł , w cenniku podanoi sobota 15zł , niedziela 20 , troche ich pogieło , planuje tam się pojawić w sobote cała rodzinka (3os.) to troche w plecy dostane -
to ja pierdzielę za 15zł to już na pewno nie idę :mur: <!-- s:mur: --> a szkoda, jedyna impreza w Krakowie jakoś zoorganizowana
-
[b]Zygus[/b], , popatrz na ten temat na Skodovce, chłopaki z Kraka wspominali o ognisku w sobotni wieczor.
-
ja jednak zaryzykuje w niedz :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[b]manii[/b], hehe, jaki zarobas
-
wiec jak wybiera sie od nas ktos? :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Ja też nie jade..Nie mam co pokazac w fabiance :] Pozatym to kawałek drogi to paliwo plus ten bilet troszke wyniesie <!-- s:P -->
-
[quote="Oskarus"]Nie mam co pokazac w fabiance [/quote]
nie trza pokazywac , mozna popatrzeć na inne <!-- s:P -->, miałem jechac cała rodzinką , ale niestety pojawiła sie pewna przesdzkoda i wyjazd spalił na panewce -
widze ze bedzie nas "kupa" spoko zajme miejsca w kolejce....hehe
-
Z tego co widzę nikt się nie wybiera poza [b]manii[/b], ja idę tylko, że w sobotę trzeba luknąć co nowego na TS. Także niestety rozminiemy się.
-
[quote="MirekS"]Z tego co widzę nikt się nie wybiera poza manii[/quote]
no szału nie ma :kijemgo: <!-- s:kijemgo: --> -
Bardzo dobry pomysł , tylko jest jedno ALE moja :serce: będzie tuż po narodzinach, w trakcie lub tuż przed i w tym momencie ja niestety odpadam <!-- s:( --> .
-
No cóż trzeba się niedługo zbierać, zrobię parę fotek to wrzucę do galerii.
-
to by była atrakcja " narodziny " :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->