Mokro wewnątrz fabii
-
To znowu ja zasmiecam forum glupimi pytaniami <!-- s;) --> ale ta fabia mnie denerwuje co chwile.... Dzisiaj po obfitym padaniu deszczu mam z tylu mokro na wycieraczkach, z przodu tego nie ma ... w dodatku mokre są tez boczki drzwi na samym dole.... Co moze być tego przyczyną ? Może ta uszczelka przy oknie ? Nie wiem ale denerwuje mnie to .... HELP
-
Sprawdź uszczelki w krawędziach drzwi czy nie jest gdzieś "założona" na siebie czy tez zagięta. To może być przyczyną. Jednakże nie wiem czy sprawdzałeś czy nie ale czy woda stoi w drzwiach czy też jej nie ma... bo jeśli stoi to znaczy że kanały odprowadzające są przytkane.
Sprawdź czy dobrze drzwi dochodzą do uszczelki (może uszczelka nie tyle w drzwiach co na aucie jest gdzieś przytarta....
-
Cieknące tylne drzwi w FI to temat znany i [nie]lubiany. Tak znany, że aż opisany w dziale "zrób to sam" <!-- s:) -->
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=1748&highlight=uszczelnienie
pozdrawiam
-
[b]maniek91[/b], pierwsze pisemne ostrzezenie :dontgetit: Uzywaj "szukaj". Ja wiem, ze prosciej temat napisac niz szukac, ale taka juz moja rola :hyhy: <!-- s:hyhy: --> .
Temat zamykam - nic nowego juz tutaj nie wniesiemy.