Łukasz Strocen
-
[size=167]Imię/Nick[/size]: [color=red][b]Łukasz Strocen[/b][/color]
[size=142][b]Miasto[/b][/size]: [color=blue]Kraków [/color]
[size=142][b]GG[/b][/size]: [b][/b][size=150][color=green]Dane dotyczące Fabii:[/color]
[/size]
[b]Model[/b]: Hatchback
[b]Rok produkcji[/b]: 2008
[b]Kolor[/b]:
[b]Silnik[/b]: 1.4 16V
[b]Moc[/b]: 85 KM[size=150][color=green]Wprowadzone modyfikacje w Fabii:[/color][/size]
[b]Silnik[/b]: Seria
[b]
Zawieszenie[/b]: Seria[b]Układ wydechowy[/b]: Seria
[b]Wygląd zewnętrzny[/b]: Seria
[b]
Wnętrze[/b]:[b]Audio[/b]:
[b]Felgi[/b]:
[b]Opony[/b]:
[b]W planach[/b]:
:!: [color=green][b][size=117]Foto:[/size][/b][/color] :!: <!-- s:!: -->
Wrezszcie zrobiłem zdjęcia mojej fabki narazie tylko telefonem jak znajdę więcej czasu to zrobię więcej fotek pozdrawiam wszystkich klubowiczów
-
Fabka ladna - bialy dach jest cool <!-- s:D -->
Temat natomiast umiesciles w zlym dziale - jak zostac klubowiczem dowiesz sie stad http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=818
Napisz jeszcze jaki masz silniczek -
silniczek 1.4 16V 85 KM to moderator pewnie gdzieś przeniesie mojego posta sorki nie tak mi się jakoś zamieściło
-
Zrobilem aktualizacje silnikow wiec mozesz juz sobie ustawic wlasciwy silnik w profilu.. Gratuluje pieknej furki <!-- s;) -->
-
taka fabkę to łatwo będzie wypatrzec na ulicy <!-- s:D --> charakterystyczna
-
jak na razie prawdopodobnie jedyna w krakowie ale zaraz pewnie sie to zmieni narazie tylko szybki i chyba większe felgi i nic pozatym ale może się coś zmieni
-
Ładna, ładna dach robi wrażenie, będę Cię wypatrywał na ulicach grodu kraka.
Nie zdziw się jak będzie ktoś do Ciebie machał na drodze lub trąbił jak go nie zauważysz :hyhy: z zielonej lub niebieskiej strzały <!-- s:) --> -
Zmienilem opis Twojego autka wg. szablonu..
Mozesz uzupelnic teraz brakujace miejsca w szablonie powyzej i dopisac swoje ewentualne plany wobec autka <!-- s:) --> -
spoko spoko na pewno też będę trąbił i machał to taka nowa tradycja jak u właścicieli garbusków też zawsze blindują długimi i trąbią :hyhy: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->