Witaj na forum Fabia Club Polska

Łukasz Strocen

Topic created · 9 Posts · 8476 Views
  • [size=167]Imię/Nick[/size]: [color=red][b]Łukasz Strocen[/b][/color]
    [size=142][b]Miasto[/b][/size]: [color=blue]Kraków [/color]
    [size=142][b]GG[/b][/size]: [b][/b]

[size=150][color=green]Dane dotyczące Fabii:[/color]
    [/size]
    [b]Model[/b]: Hatchback
    [b]Rok produkcji[/b]: 2008
    [b]Kolor[/b]:
    [b]Silnik[/b]: 1.4 16V
    [b]Moc[/b]: 85 KM

[size=150][color=green]Wprowadzone modyfikacje w Fabii:[/color][/size]

[b]Silnik[/b]: Seria
    [b]
    Zawieszenie[/b]: Seria

[b]Układ wydechowy[/b]: Seria

[b]Wygląd zewnętrzny[/b]: Seria
    [b]
    Wnętrze[/b]:

[b]Audio[/b]:

[b]Felgi[/b]:

[b]Opony[/b]:

[b]W planach[/b]:

:!: [color=green][b][size=117]Foto:[/size][/b][/color] :!: <!-- s:!: -->

Wrezszcie zrobiłem zdjęcia mojej fabki narazie tylko telefonem jak znajdę więcej czasu to zrobię więcej fotek pozdrawiam wszystkich klubowiczów

• Fabka ladna - bialy dach jest cool 😄 <!-- s:D -->
    Temat natomiast umiesciles w zlym dziale - jak zostac klubowiczem dowiesz sie stad http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=818
    Napisz jeszcze jaki masz silniczek 🆗

• silniczek 1.4 16V 85 KM to moderator pewnie gdzieś przeniesie mojego posta sorki nie tak mi się jakoś zamieściło

• Zrobilem aktualizacje silnikow wiec mozesz juz sobie ustawic wlasciwy silnik w profilu.. Gratuluje pieknej furki 😉 <!-- s;) -->

• taka fabkę to łatwo będzie wypatrzec na ulicy 😄 <!-- s:D --> charakterystyczna

• jak na razie prawdopodobnie jedyna w krakowie ale zaraz pewnie sie to zmieni narazie tylko szybki i chyba większe felgi i nic pozatym ale może się coś zmieni

• Ładna, ładna dach robi wrażenie, będę Cię wypatrywał na ulicach grodu kraka.
    Nie zdziw się jak będzie ktoś do Ciebie machał na drodze lub trąbił jak go nie zauważysz :hyhy: z zielonej lub niebieskiej strzały 🙂 <!-- s:) -->

• Zmienilem opis Twojego autka wg. szablonu..
    Mozesz uzupelnic teraz brakujace miejsca w szablonie powyzej i dopisac swoje ewentualne plany wobec autka 🙂 <!-- s:) -->

• spoko spoko na pewno też będę trąbił i machał to taka nowa tradycja jak u właścicieli garbusków też zawsze blindują długimi i trąbią :hyhy: :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

Log in to reply