Witaj na forum Fabia Club Polska

[SPOT] Trójmiasto i okolice

Topic created · 407 Posts · 90935 Views
  • 1.KrzysiekGdynia
    2.mariuszek_eu czyli moja skromna osoba
    3.Kiler Dealer
    4.ŁySy
    5. szubi81 😉 <!-- s;) -->

• [quote="KrzysiekGdynia"]Kiler, jak tam sprawa rabatow na uslugi serwisowe, czesci w Domu Uciech Wszelakich SkodaAuto? Cos tam kiedys bylo planowane i czyzby rozeszlo sie po kosciach?

Skombinujesz nam jakies autko do przetestowania? 🆒 <!-- s🆒 -->[/quote]

Co do rabatów to sprawa rozbiła się o "identyfikację członków Klubu" - po prostu każdy moze się podać za członka Klubu, a my nie mamy możliwosci zweryfikowania...
    ... ale mamy pewien pomysł i na pewno stali bywalcy spotów w Trójmieście mogą liczyć na naszą życzliwośc 🆗

A co do autka do przetestowania to na pewno nie będziecie zawiedzeni... :super:

• Pasuje wam w niedzielę (12 pażdziernika) na 15:00 ?

• Kurde jakoś ta niedziela mi nie bardzo
    ale postaram sie być
    Pozdrawiam

• [quote="Kiler Dealer"]Co do rabatów to sprawa rozbiła się o "identyfikację członków Klubu" - po prostu każdy moze się podać za członka Klubu, a my nie mamy możliwosci zweryfikowania...[/quote]

większość klubowiczów ma śliczne podkładki pod tablice rejestracyjne :hyhy: <!-- s:hyhy: -->

• USTALMY: SPOTYKAMY SIE W NIEDZIELE O 15:00 CZY W SOBOTE O TEJ SAMEJ GODZINIE?

• mi bardziej pasuje w niedziele bo w sobote ide do pracy
    prozba
    jak ktos moze to niech napisze kto bedzie na 100%

• To lista kto będzie na 100%
    1.mariuszek_eu 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="KrzysiekGdynia"]USTALMY: SPOTYKAMY SIE W NIEDZIELE O 15:00 CZY W SOBOTE O TEJ SAMEJ GODZINIE?[/quote]
    Niedziela 15:00 Będę 🙂 <!-- s:) -->
    pozdrawiam

• Ja sie dopasuje do wiekszosci. Moze byc niedziela 15:00 na Zaspie albo na Skwerze.

• Może nieco przewrotna propozycja, ale może przełóżmy spocik na inny weekend...
    frekwencja w tym tygodniu raczej nie dopisze, a jest szansa, że jak damy sobie trochę czasu to mozemy podwoić liczbę uczestników 🙂 <!-- s:) -->

A więc konkretnie:

SOBOTA 18.X 16:00 SKWER KOŚCIUSZKI GDYNIA

Przygotujcie się, zarezerwujcie czas, polerujcie fabcie, a ja postaram się o inne atrakcje...

• Może [b]Kiler Dealer[/b] ma rację żeby przełożyc zlocik na następny weekend
    bo narazie mało chętnych

• Jesli przyszly weekend, to w gre u mnie wchodzi sobota od 17tej albo niedziela o obojetnie jakiej godzinie.

• Czy pasuje wam termin Niedziela 19.X 16:00 SKWER KOŚCIUSZKI GDYNIA

• [quote="mariuszek_eu"]Czy pasuje wam termin Niedziela 19.X 16:00 SKWER KOŚCIUSZKI GDYNIA[/quote]
    Mi pasuje jak najbardziej.
    Zgłaszam gotowość na przyszły tydzień 🙂 <!-- s:) -->
    choć wolałbym na spot na zaspie :super:

• Czy bedziecie w Niedziele 19.X 16:00 ma SKWERZE KOŚCIUSZKI w GDYNI
    Lista
    1.mariuszek_eu

• Panie i Panowie zorganizujmy się i spotkajmy w najbliższą niedzielę.
    Prosimy o wpisywanie się na listę 🙂 <!-- s:) -->

[size=150][b]SPOT NA SKWERZE KOŚCIUSZKI w GDYNI
    Niedziela 19 października 2008 godzina 16:00 [/b][/size]

[b]Lista chętnych:[/b]
    1.mariuszek_eu
    2. Wasior

• Lista chętnych:
    1.mariuszek_eu
    2. Wasior
    3. Kiler

• Niestety Fabia już nie przyjadę bo nie mam ale powiem kumplowi który kupił, żeby podjechał a ja wpadnę nową furką 😉 <!-- s;) -->

• [quote="slawek"]Niestety Fabia już nie przyjadę bo nie mam ale powiem kumplowi który kupił, żeby podjechał a ja wpadnę nową furką 😉 <!-- s;) -->[/quote]

A co zakupiłeś? Pochwal się.

Log in to reply