[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
Z pewnoscią nie ma co sie sugerowac iloscia osob ktore przybeda, patrzac na dopisywanie sie osób na forum. Bedzie nas wiecej z pewnoscia,sa przeciez np. osoby nie zapisane do klubu,a jednak przybeda. A do uzytkownikow z Gdyni: moze umowimy sie na jedna godzine i miejsce w Gdyni i pojedzimy razem na zlot?
-
1.Mariuszek_eu !!!
2. wasyl
3. slawek
4. Maly
5. Jimmy
6. WASIOR :super: <!-- s:super: -->
7. melony -
DZIĘKUJEMY [b]vanhouse[/b]
-
[quote="vanhouse"]szkoda że Śląsk jest strasznie leniwy[/quote]
Vanhouse nie ma problemu, możesz do nas wpaść za zlot, jesli chłopaki na Śląsku nie chcą się spotykac. Daleko nie masz Rzut beretem <!-- s:P -->
A do tych którzy się zjawią w Gdańsku mam pytanie. Czy jedzie ktoś może z żoną, dziewczyną? Rozmawiałem z kilkoma osobami i też miały ten problem czy zabierać "drugą połówkę". Moja żona chciałaby jechać,ale czy będzie miała z kim pogadać?
A zobaczcie jeszcze ten link na portalu Trojmiasto.pl!!! Odnośnie naszego spotu!nawet nie widzialem ze to napisali jeszcze w innym miejscu!a tu nagle http://moto.trojmiasto.pl/news.php?id_news=27255
-
ja nie zabieram drugiej połówki ze sobą bo pracuje akurat
-
Ja prawdopodobnie bede z polowka <!-- s:) -->
-
Rzadko bywam na forum ale pojawie sie na zlocie by was blizej poznac wymienic sie doswiadczeniami na temat naszych bolidow <!-- s:D -->
-
ja polowke zostawiam w domu, wole jechac na trzezwo:)
-
[quote="jaarek"]ja polowke zostawiam w domu, wole jechac na trzezwo:)[/quote]
haha co to polowka na tylu chopa <!-- s:) -->
-
A wracając do "listy obecności"
1.Mariuszek_eu !!!
2. wasyl
3. slawek
4. Maly
5. Jimmy
6. WASIOR
7. melony
8. KilerBędzie to mój debiut więc chyba będę musiał zabrać połówkę żeby się wkupić...
Byle tylko słońce świeciło, bo moja Fabcia w kolorze "Pomarańcz Tangerine" prezentuje się wtedy najlepiej <!-- s -->
PS:
Szef pozwolił mi obdarować obecnych gadżetami, więc liczę na dobrą frekwencję... -
ja tez bede
-
Ja przyjadę z synem nie będziecie mieli nic przeciwko?
-
jasne mariuszek, nie masz się po co pytać wogole,niech każdy przyjedzie z kim chce,bedzię głosno i wesoło (coś na miarę pikniku). <!-- s:P -->
A co do gadżetów to bardzo miło,fajnie KilerDealer
Na nasze zaproszenie odpowiedział Dealer Skody Plichta. Dziękujemy bardzo. Być może po spotkaniu nawiążemy owocną współpracę.
Dzięki Zygus za kolejny już forumowy meiling.
-
wg prognozy pogody
http://pogoda.gazeta.pl/pogoda/0,0.html#10-48_1000014<!-- m -->
w sobote od 14 ma padać widzę, że kiepska pogoda będzie chyba nieodzownym elementem naszych spotkań -
z cukru nie jestesmy <!-- s:) -->
-
Wiem już że pod pseudonimem Kiler Dealer, "ukrywa się" nasz kolega reprezentujący dealera Skody "PLICHTA" Gdynia. Jeszcze raz dziękujemy za przyjęcie zaproszenia! Przyjedzie on nową Fabią i chętnym użyczy "swoje" auto do jazdy próbnej. W bagażniku będą ciekawe nagrody i gadżety,ale nic więcej nie powiem. Kto chciałby coś "złowić" musi stawić się osobiście na zlocie. Więc co?Pozostaje tylko "wyglancować" swoje Fabki na błysk i pomykać na zlocik <!-- s:P -->
-
Zostałem zdemaskowany... :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->
Szef powiedział mi, że pogodę też postara się załatwić z gadżetami poszło mu gładko - zobaczymy jak daleko sięgają jego "układy"...
-
No ja już dzisiaj pół dnia pucowałem auto na zlota, ale to dopiero połowa roboty, mam nadzieje że jutro pogoda dopisze to będzie myju myju <!-- s:) -->
Kurde tylko nie wiem jakiego woska kupić cobyto mnie łap nie powykręcało po polerowaniu, bo wcześniejsza politura teflonowa była tragiczna w polerce.Co do pogody to nie sugerowałbym sie jakimiś "dziwnymi" portalami, świetną prognozę podaje
ICM, tzw. prognoza numeryczna, ale jeszcze na sobotę nie ma, w piątek ma być sucho więc może i sobota dopisze.Pozdrawiam
-
- wasyl
- slawek
- Maly
- Jimmy
- WASIOR
- melony
8.17adam
Chyba się nie pogniewacie że bede z rodzicami?
-
nie pogniewamy się, ale chyba tam kogoś pominąłeś w naszej wylicznce