[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
Ja bylem na sekunde przejazdem - ale nie podchodzilem bo bylem z corka ktora miala spac a nie bardzo jej to wychodzilo :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Witam serdecznie Widzę że jesteście tak samo jak i ja fanami i posiadaczami Skody jeżeli jesteście chętni to zapraszam również do podzielenia z nami ciekawostkami dotyczącymi tej właśnie marki:) Chcemy zorganizować zlot w Trójmieście..a jeżeli i wy sie dołączycie to będzie nas już więcej:) widze że macie ten problem co i my mało chętnych...ale od nas chętnych jest ok 5 osób <!-- s:) --> więc jak sie zbierzecie panowie i spojrzycie do nas będziemy wdzięczni:)
http://www.skodatrojmiasto.fora.pl
to adres naszego forum..wpadnijcie i wyraźcie sie na temat spotkania:) -
Witam ponownie Prawdopodobnie 8 Listopada bedzie spotkanie !! Chętnch zapraszam do strony [url=http://www.skodatrojmiasto.fora.pl]TRÓJMIEJSKIE FORUM SKODY[/url] bądź wpisujcie sie tu kto byłby chetny na takie spotkanie <!-- s:) -->
-
Co tu taka cisza?? nikogo już nie interesują SKODY z Trójmiasta?? Może jakiś zlot by sie przydał co?? :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Miło było by się spotkać. Z racji iz co czwartek jestem na CYKLICZNYCH SPOTach Pomorskiego Klubu Audi...czasami Skodą to i na spot FCP był z miłą checią zajechał <!-- s:) -->
-
no to bardzo chętnie byśmy się przyłączyli..wkońcu Skoda to Skoda Czekam na odpowiedzi Wasze Co i kiedy <!-- s:) -->
-
Moi Drodzy,
wiem że może wydać się to dziwne ale w końcu i Skoda i Audi są w jednej grupie. Dość aktywnie się udzielam na PKAudi.pl (Pomorski Klub Audi) i tak sobie pomyślałem aby zrobić wspólne MiniSpoty w Trójmieście.
Ekipa PKAudi już od jakiegoś czasu spotyka się w każdy czwartek o 20:30 na Gdańskiej Zaspie na parkingu przy alei na do mola (koniec Jana Pawła II). Podobnie jest w piątki tyle że w Gdyni na skwerku. (19:00)
Ludzie są na prawdę bardzo życzliwi i pomocni. Jesteśmy pasjonatami i nie ważne kto czym przyjeżdża...a wiem że nie każdy może mieć to co chce. Pasję mamy wspólne, marki aut różne ale z jednej grupy VAG.
Będzie to dość ciekawe doświadczenie, a jednocześnie oba kluby mogły by się zaprzyjaźnić i wiele od siebie nauczyć.
Co wy na to? Proszę o opinie.
-
Taka mała propozycja:
-
Kto sie pisze na wspolny spot?
-
Ja będę - najczęściej na tych spotach bywam Skodzinką więc zapraszam. Naprawdę ludziska są super.
-
i jak, cos sie dzieje ? chetnie bym przyjechal <!-- s:) -->
-
Jest ktoś chętny na zlocik na zaspie na pasie startowym 2 maja na 17:00?
-
Jeśli będę w 3city w majowy weekend to podjadę...A jak coś to co tydzień w czwartki jestem o 20 tyle że na parkingu przy molo (braterski Pomorski Klub Audi ma tam minispoty)
-
no ja odpadam
w długi majowy weekend odpoczywam na kaszubach :rotfl: <!-- s:rotfl: -->ale jakby był inny termin to czemu nie
-
Jezeli bede w domu to wpadne :] <!-- s:] -->
-
[quote="melony"]no ja odpadam
ale jakby był inny termin to czemu nie[/quote]
ja tez <!-- s:( --> -
no to przenosmy na 9 maja pasuje wam ?
-
mi pasi
-
Ja odpadam... 8-10 maja mam we Władysławowie Zlot macierzystego Klubu... Pomorski Klub Audi. Sorki
-
ja tez odpadam - zlot MK1 <!-- s:D -->