[SPOT] Trójmiasto i okolice
-
Slawek a co zakupiłeś??? Pochwal się.
-
Leona :evil: <!-- s:evil: --> ale Fabia dostała się w dobre ręce kumpla więc na spotach pewnie będę się pojawiał.
Pozdr -
Lista kto bedzie na 100 % (napewno kto bedzie)
1.mariuszek_eu -
1.mariuszek_eu
2. Wasior
3. Kiler
4. szubi81 -
1.mariuszek_eu
2. Wasior
3. Kiler
4. szubi81
5. BATMAN -
Jezeli bede w stanie to napewno podjade <!-- s:D -->
-
Ja również powinienem być ale nie gwarantuje
-
nie wiem czy z tym skwerkiem wypali, jest remont nabrzeża i znając życie w niedziele może byc tam ścisk, :kwasny: <!-- s:kwasny: -->
zawsze pozostaje polanka redłowska :hyhy: -
1.mariuszek_eu
2. Wasior
3. Kiler
4. szubi81
5. BATMAN
6. KrzysiekGdynia -
To gdzie wkońcu będzie ten spocik jak nie na skwerze?
Na Zaspie ? -
Spokojnie spokojnie spocik będzie w Gdyni
jak nie skwer to polanka redłowska, kamienna góra, bulwar albo conajmniej kilka innych lokalizacji - Gdynia nie składa się jedynie ze skweru <!-- s:) -->
zawsze w ostateczności zostanie parking przed ASO :evil:
Spotkajmy się w na początek na skwerku i zobaczymy jak rozwinie się sytuacja...
-
To co spotykamy się jutro na skwerze o 16?
Tylko żeby pogoda dopisała:) -
Wiec, 19.10.2008 , godzina 16:00, Gdynia Skwer Kosciuszki, a pozniej sie gdzies przeniesiemy.
-
Niestety mnie nie bedzie od rana zle sie czuje i pogada jest nieciekawa:(
-
Ja tez dzis rano jakos niezbyt sie czulem, ale jest juz lepiej wiec podjade <!-- s:) -->
-
Ja tez dzis rano jakos niezbyt sie czulem, ale jest juz lepiej wiec podjade <!-- s:) -->
-
ja pierdziele, ja standardowo miałem wyjazd służbowy...
drugi raz już wypada mi coś w terminie którym jest spot...!
jak było, ile aut dotarło?? -
Oj Panowie ciała daliście. Całe trzy Fabie było + ja także słabo a pogoda całkiem ładna się zrobiła. Proponuje następne spotkania organizować na Matarni na podziemnym parkingu. Byłem już tam dwa razy i przynajmniej idzie spokojnie pogadać bo nie pada ani nie wieje.
-
Tak sie umawiaja, potwierdzaja i kaszana...
-
Moja blizniacza fabka tez miala sie pojawic, ale niestety z soboty na niedziele zle skonczyla.
http://picasaweb.google.com/lukaszrostalski/Wypadek?authkey=9LSWJni_wsM#<!-- m -->Kierowca wyszedl z tego calo. Tylko siniaki po pasach...