Magnetyzer do Fabii 1.2
-
Witam,
Jestem tu nowy i czuje sie jeszcze troche nie swojo:)
Nie mniej jednak mam problem z lokalizacja przewodow (zwlaszcza przewodu wychodzacego od filtru powietrza).
Bylem w jednym serwisie to mechanik pokazal mi niby przewod paliwowy (kolo plynu chlodzacego po lewej stronie w komorze silnika) wiec tam zalozylem dwa magnetyzery. Ale mam jeszcze trzeci do zalozenia i tu wlasnie jest pies pogrzebany.. Najpierw chcialbym wiedziec gdzie i czego szukac a pozniej moge ewentualnie rozebrac ten smieszny plastik przykrywajacy silnik:)
Wiec prosze o jakies wskazowki odnosnie przewodu paliwowego (zeby sie upewnic czy nie zalozylem magnesu na jakies przewody elektrycze;) ) i przewodu wychodzacego z filtra powietrz.
Dziekuje i pozdrawiam <!-- s:) --> -
rure powietrza masz pod pokryw± to jest pod t± osłon± i tam morzesz podczepić magnetyzer powietrza,bo paliwa to niewiem gdzie s± ??
-
hm.. ok dzieki za info.. szkoda tylko ze nikt nie wie gdzie sa te przewody paliwa:)
pozdrawiam -
:lol: ok dzieki.. moze sobie jakos poradze <!-- s:) -->
-
powiem tak pieniadze wywalone w bloto. Magnetyzery to lipa moze sz sobie go zamontowac przy silniku jak chcesz zeby klucze, srubki sie do czekos trzymaly gdy przy nim robisz do niczego wiecej
-
No fajno dzieki za opinie nie mniej jednak pytalem o cos troszke innego <!-- s:D -->
Trzeba sie przekonac czasem o czyms na wlasnej skorze, a i plakac nad rozlanym mlekiem nie mam zamiaru
P.S.
Kto chce kupic super wisiorek na klucze?
pozdrawiam -
Jaki masz może zdjęcie albo wzór to wżuć na forum to może się skusze
-
No wiesz moge go troszke zmodyfikowac tak, aby pasowal pod glowna koncepcje stylistyczna Twoich kluczy
-
Lepiej wrzuć temat do (sprzedam kupie zamienie)
-
Ok dam znac, jak zaloze calosc bo narazie tylko dwa na przewodzie paliwowym sa..
pozdrawiam.. -
Ja w mazdzie tylko że na gażniku miałwm założony tylko przepływowy na paliwje ale maxator fuell za 230zł odczułem dopiero po jakich¶ 500 kilometrach,
wynik 0,7litra spadek zużycia paliwa -
No tak mowia 1000 km okresu stabilizacji i nawet! zwiekszonego zuzycia paliwa :?
Ja mam nakladane bez rozcinania przewodow wiec nie spodziewam sie wiekszych efektow, a poza tym tego porabanego plastiku nie moge sciagnac Bylem u dwoch mechanikow to nawet nie wiedza jak za to sie zabrac.. Co za ludzie
Moze bedzie to 0,5 l na 100
pozdrawiam.. -
Załurz to zobaczymy
-
juz chyba kto¶ miał co¶ takiego zakladać zdaje mi sie :? :? :? i testowac albo mi sie juz te fora mieszaj± :-).
Piotrek naprawde to pomage ten maxator fuell :?: :?: czemu nie założyłe¶ go w takim razie do fabii :?: <!-- s:?: -->
-
Ostatnio gdzies w jakiesjs gazecie widzialem test roznych magnetyzerow i niestety wnioski nie byly zadowalajace. W niektorych przypadkach byly to pieniadze wyrzucone w bloto, a na dodatek spalanie minimalnie wzrastalo. Wiec ciekaw jestem twoich wnioskow po zamontowaniu
-
No wlasnie to jest to - w gazetach pisza rozne badziewia a pozniej laza ludzie i stekaja: a bo to, a bo tamto zamiast samemu sie przekonac na wlasnej skorze, jak to wyglada "w praniu". <!-- s:) -->
Niedlugo jade do ASO wiec.. jeszcze troszke trzeba poczekac.
pozdrawiam.. -
Magnetyzer jest wplanach , ale dopiero w przyszłym roku.
Tamten co miałem w mazdzie był do benzyny , więc poszedł razem z mazd± -
Gdyby maknetyzery byly takie zajebsite i poprawialy osiagi to wszystcy by je mieli. No ale niebede odradzal kazdy robi to co chce. Zaloz zobaczysz
-
O¶±gów to nie poprawja ale spalanie spadło o 0,7 litra wmojej mażdzie dopiero po przejechaniu jakichs 500-700 kilometrów
-
hehe <!-- s:D --> nie moja wina ze byly braki w dokaldnym okresleniu tematu "Masz problem? Napisz "