Lekkie wgniecenie
-
W doslownie wszystko chyba byl link do filmiku, na ktorym koles robi to tzw suchym lodem. Poszukaj tego tematu i moze sam cos zdzialasz <!-- s -->
-
U mnie było dość głębokie wgniecenie w dodatku na załamaniu drzwi. koleś wyciągnął nie wiem jak ale śladu nie ma. Robiłem to w ASO Auto Centrum Kierat Tychy
-
[quote="vanhouse"][b]zolw[/b], a ile płaciłeś?
[/quote]nic nie płaciłem :super: <!-- s:super: -->
zrobione to zostało gratis przy okazji naprawy drzwi po włamaniu (duży + dla serwisu)Ps. Czytałem kiedyś w Auto Świecie że koszt wyciągnięcia jednego wgniecenia oscyluje w granicach 100-150zł, więc pewnie tego rzędu ceny ma to ASO
-
I jak uszkodzenie naprawione ??? jesli tak podziel sie z nami co jak ile no i oczywiscie gdzie i czy warto mam podobny problem tylko ze na drzwiach i na progu (efekt wizyty pod auchan sprawca nieznany) <!-- s:) -->
pozdrawiam -
To daj namiary na fachowca moze i ja sie skusze wkoncu mam niedaleko do zabrza
Pozdrawiam -
Dzieki jak dla mnie bomba bo do pszczyny mam 18 km <!-- s:) --> wiec moja okolica
-
A widziales czym on to robi?? Na jakiej zasadzie on to naprawia??
-
nie wiem jak duze jest to zarysowanie, bo ciezko wywynioskowac ze zdjecia. Ale powinno przykryc
-
[quote="Zygus"]W doslownie wszystko chyba byl link do filmiku, na ktorym koles robi to tzw suchym lodem. Poszukaj tego tematu i moze sam cos zdzialasz[/quote]
http://www.joemonster.org/filmy/4171/Jak_usunac_niewielkie_wgniecenia_w_samochodzie_<!-- m -->
znalazłem może nie na forum ale pewnie o to chodziło
próbował ktoś z Was, drodzy forumowicze, zrobić coś takiego?
/sory za odgrzewanie kotleta, ale po co zakładać nowy temat /