Kolejne pytanie..
-
Witam :help: <!-- s:help: -->
Mam pytanko - czy można se ustawić na liczniku ile kilometrów pozostało nam do następnej wymiany oleju. Jeśli tak to jak to zrobić samemu. :?: :?:
Z góry wielkie dzięki. -
Z tego co wiem to takiej funkcji brak.
-
Da sie ustawic za ile km wyskoczyc ma ci info "oil", ale nie bedzie ci odliczalo na liczniku.
Ale jak to ustawic to nie wiem. Napewno vagiem, ale da sie chyba tez tym pokretelkiem co sie kasuje wskazania. -
No właśnie tym pokrętłem jak sie "bawiłem" to wyskoczyły mi cztery zera i szło se ustawić tam cyferki ale do końca nie wiem jak i do czego to służy. A i nie szło tego wrzucić do pamięci.
Wiem ze jednego razu jaki się bawiłem to kiedyś wyskoczyło mi 10000 i 20000 ale szczerze mówiąc sam nie wiem jak to zrobiłem. :zakrecony: :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->Może ktoś z forum sie tym bawił i wiem. Podejrzewam ze nie tylko ja jestem ciekawy czy takowa funkcja występuje.
-
Tu jest instrukcja jak sie kasuje napisy INSP i OIL
http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=850<!-- m -->Krecac chyba dalej w prawo wyswietlaja ci sie wlasnie km, za ile ma sie wlaczyc znowu. Tak mi sie zdaje.
-
Ten zabieg już wykonałem dawno tylko teraz mi chodzi o to czy można ustawić ile zostało km do następnej wymiany oleju - przeglądu??????
-
No wlasnie musisz probowac dalej tym pokretlem, tak jak bys chcial skasowac napis, az ci wyskocza cyferki zeby ustawic licznik. Prawdopodobnie.
-
znalazłem takie coś ale nie wiem jak to zaprogramować teraz w pamięci :mad: :mad: :mad: <!-- s:mad: -->
Jednak najprostszym i najszybszym sposobem bez nerwów będzie kartka ze spisanymi kilometrami gdzieś podwieszona pod maską :evil: :evil: