Wymiana żarówek na niebieskie!
-
Jeśli nie chcesz by Ci się szybko wypaliły lustra załóż 55W.
-
Normalne zarowki 55W, w instrukcji powinienes miec spis razem z mocami.
-
a co chesz niby xenony załozyc :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="vanhouse"]Żarówki mają max 4200-5000K.
[/quote]
nawet nie bo do 4000K bo nie ma takiej mozliwosci zeby wiecej wyciagnac z takiej zaroweczki -
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c1eb870c6055aab.html]moje postojówki[/url]
-
No ładnie panowie to wygląda.
-
ja polecam takie postojowki nie drgie a ładne ;D
-
ja tez wymieniłem drogowe ale długie zostawiłem w spokoju jak narazie
-
[quote="kornat"]ja tez wymieniłem drogowe ale długie zostawiłem w spokoju jak narazie[/quote]
Drogowe i długie to nie to samo przypadkiem ? <!-- s;) --> -
dokladnie chodziło mi o mijania czyli H7
-
[b]vanhouse[/b], a jakie masz zaroweczki :?: <!-- s:?: -->
-
to wrzuc fotki jak bedziesz mogł
-
i jak ja bede jeżdził do Gliwic , znowu beda mnie oślepiać niebieskie światła :] <!-- s:] -->
-
to to sa postojowki na tych zdjeciach czy mijania :?: :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
eee to zarabiste ja takich nie mogłem upolowac :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
to podrzuc mi linka u kogo oki :?: <!-- s:?: -->
-
dzieki kolego
-
no wlasnie ja mam te swoje rainbow ale moje wymiekaja przy Twoich
-
Niebieskie żarówki ala xenon to porażka ,w ładna pogode jeszcze ,ale jak pada deszcz to nie widać drogi .Ja obecnie używam żarówek firmy Osram night breaker H7 i nie zamienie sie za żadne inne ,swiatło super białe ,szerszy strumień światła na boki i zdecydowanie dalej świecą.Polecam każdemu <!-- s -->
-
[quote="vanhouse"][quote="TOM16V"]Niebieskie żarówki ala xenon to porażka[/quote]
[quote="TOM16V"]ak pada deszcz to nie widać drogi[/quote]
Nie zgodził bym sie. Ale każdy ma swoje zdanie[/quote]
Tom16v ma racje. Tez uwazam, ze nic na nich nie widac - ladnie wygladaje, ale sa bardzo niepraktyczne.
Dodam jeszcze, ze w juz nocy jest gorsza widocznosc - nie tylko w deszczu czy we mgle.Vanhouse jak sie nie zgadasz, to pojedz sobie w trase noca, przez nieoswietlone drogi, moze wtedy poczujesz roznice. Jak bedziesz tak czesto jezdzil to Cie kurwica trzepnie <!-- s:) -->