Historia Pojazdu
-
Śmigając po sieci znalazłem fajną stronkę Ministerstwa Spraw Wewnętrznych, gdzie można sprawdzić historię pojadu.
Pod tym linkiem znajdziecie wszystko:
https://www.historiapojazdu.gov.pl/historia-pojazdu-web/<!-- m -->W moim przypadku wszystko się zgadza.Zastanawia mnie fakt jeśli ktoś z Was posiada auto sprowadzone z Niemiec to czy w historii wyświetla mu się to pod jakąś postacią?Ja mam krajówkę, a chciałbym wiedzieć czy jest to możliwe.To wniosło by trochę podczas szukania przez kogoś auta używanego.
-
na TVN Turbie coś wspominali ostatnio Na dzień dzisiejszy jeśli chodzi o auta z zagrawanicy to jeszcze nad tym pracują chyba, ale ma być ogólnie z czasem rozbudowywana baza informacji np z danych od ubezpieczyciela co pozwoli z grubsza określić, czy auto było po wypadku. No i przebiegi dobra sprawa, ale dopiero od 2014r są dane. Ogólnie zawsze to jakieś dodatkowe informacje, które łatwo pozyskać <!-- s;) -->
-
Dokładnie...Może ukrócą częściowo kręcenie liczników.
-
Od dawna jest aplikacja Generali , po zeskanowaniu kodu z DR można poznać historię napraw wypadkowych z OC I AC - można spr. auto te użyć obydwie.
Szkoda ,że nie ma przebiegu , jak zwykle coś ktoś spieprzył -
Nie to raczej kwestia czasu jak pojawi się informacja o przebiegu.