Krd's Fabia 1.2TSI DSG
-
Jak wygląda u Ciebie spalanie z tą skrzynią?Widzę że to automat.
-
Wszystko zalezy od kierowcy i tempa. Spokojna jazda podmiejska 60-80km/h to okolo 6 litrow. Miejska bez korkow 7, z korkami 8-9. Autostradowa okolo 9-10. Rekordowo na trasie 100km mialem spalanie 4.9. Mysle, ze moznaby do 4.5 zejsc.
-
No to nie źle.Skrzynia jaka?DSG czy to jest ten poprzedni automat montowany popularnie np w 1,6 16v?
-
DSG. Zreszta jak byk stoi w tytule watku :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Nie doczytałem :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
Nie wszystko widać jak na dłoni na wyświetlaczu telefonu -
kurde niezłe autko
-
w miarę fajne, na prawdę
-
a robiłeś tuning jakiś?
-
Zadnego mechanicznego tuningu nie robilem.
-
Tu już nic zmieniać nie trzeba.Autko ma chyna wszystko czego można by oczekiwać.
-
całkiem niezły samochód
-
jak ci się udaje trzymać go w tak dobrym stanie?
-
Napisz ile km. przejechałeś czy skrzynia się przegrzewa w mieście (piszą w instrukcji) cz jesteś zadowolony z dsg
-
fajny samochód ale powiedz o nim coś więcej
-
[quote="Otisuk90"]jak ci się udaje trzymać go w tak dobrym stanie?[/quote]
Po prostu o niego dbam <!-- s:P -->
A tak na powaznie to moim hobby jest auto detailing wiec myje ja wg sztuki, woskuje, konserwuje. Mniej sie brudzi a i ladniej wyglada.[quote="marfid"]Napisz ile km. przejechałeś czy skrzynia się przegrzewa w mieście (piszą w instrukcji) cz jesteś zadowolony z dsg[/quote]
Przejechalem ponad 55tys km. Jakie sa objawy przegrzewajacej sie skrzyni? Bo kontrolek do tego zadnych nie ma.
A czy jestem zadowolony... powiem tak: jesli nastepne auto, ktore kupie bedzie z grupy Vag to tylko DSG :hyhy:[quote="FERNANDA2695"]fajny samochód ale powiedz o nim coś więcej[/quote]
A co chcialabys/chcialbys wiedziec dokladnie?
-
To auto jest bardziej zadbane od niejednego w fabryce
Pozdrawiam
sid -
Bez przesady, ma tez swoje mankamenty <!-- s:P -->
-
ale prezentuje się super
-
Piękne autko.
-
[quote="krd"]Bez przesady, ma tez swoje mankamenty <!-- s:P -->[/quote]
O jakich mankamentach mówisz?Rozwiń to proszę, bo wydaje się że tu musi wszystko grać.