PLASTIDIP - czy ktoś korzystał?
- 

Witam Jak w temacie. Kolega polecił mi użycie Plastidipu do felg i zmiany koloru dachu. 
 Czy ktoś może z tego korzystał lub jakieś doświadczenie z tym produktem?
 Puszka do felg to koszt ok. 70zł i zastanawiam się czy nie spróbować.
- 

pryskaj śmiało  ja mam felgi i dokładkę zderzaka PlastiDip'em malowane ja mam felgi i dokładkę zderzaka PlastiDip'em malowane <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Masz może jakieś zdjęcia po robocie? 
 Filmiki na youtubie bardzo fajne, ale chciałbym to zobaczyć w miarę 'na żywo' <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

W temacie o mojej fabii są fotki z malowania i aktualne  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Szkoda, że jeszcze nie mam dostępu  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

starczy jedna puszka na pomalowanie 4 felg ? też mi chodziło to po głowie bo na pewno jest to tańsza opcja niż nowy lakier no i przy sprzedaży zawsze idzie to szybko odkleić 
- 

Ja własnie zamowilem 2 puszki farby na same ranty a środek to kolejne 3 bo mam sporo do pryskania. Ogólnie to jedna puszka starczy jedna lub dwie felgi w zależności jaki wzorek masz felg. 
- 

[quote="koscielskipl"]Szkoda, że jeszcze nie mam dostępu  <!-- s;) -->[/quote] <!-- s;) -->[/quote]
 Zaraz Ci wyślę na PW [quote="ushu"]starczy jedna puszka na pomalowanie 4 felg ? też mi chodziło to po głowie bo na pewno jest to tańsza opcja niż nowy lakier no i przy sprzedaży zawsze idzie to szybko odkleić[/quote] 
 W moim przypadku był jeden spray 400ml na jedną felgę, dużą rolę odgrywa wzór felgi i sposób malowania.[quote="icemanv"]Ja własnie zamowilem 2 puszki farby na same ranty a środek to kolejne 3 bo mam sporo do pryskania. Ogólnie to jedna puszka starczy jedna lub dwie felgi w zależności jaki wzorek masz felg.[/quote] 
 gdzie zamawiałeś jeśli mogę wiedzieć? 
 Na stronie OEM+ piszą, że jeden spray starcza na 4 felgi.. 
- 

Też gdzieś czytałem, że 4 felgi - 4 puszki (te chyba po 400ml). Napisałem do Tomka z OEM i dam znać co mi odpiszę. 
- 

zamowile na stronie http://plastidip.pl/sklep/<!-- m --> i tam pisza ze na 4 felgi musza byc 4 puszki 
- 

Ok, dowiedziałem się od chłopaków z OEM+, że w Krakowie nie prowadzą dipowania. Mogą polecić człowiek, który się tym zajmuje i ręczą za niego. Jak dostanę wycenę to przekażę co i jak. Póki co czekam na pogodę i jadę z felgami, a następnie dach. Zobaczymy  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

to czekam na foty z pomalowanym dachem  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

A ja czekam na fotki z malowania, obiecane kilka postów wyżej  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

a ja jak pisalem do firmy zajmujacem sie malowaniem plasti-dipem to mi odradzili malowanie maski, stwierdzajac, ze to cos nie bardzo sie nadaje na duze powierzchnie, mam nadzieje, ze kolega da sobie rade i pokaze nam, ze Panowie sie mylili.