ASO - Blacharka/Lakiernik Trójmiasto/okolice
-
Witajcie, mam 6 miesięczną Fabię, która ucierpiała podczas ostatnich opadów śniegu <!-- s:( --> Do naprawy błotnik i drzwi kierowcy... Czy możecie polecić jakieś ASO w Gdańsku/Gdyni/okolicy, gdzie rzetelnie wykonają naprawę? Podobno serwisy Plichta lepiej omijać szerokim łukiem, pozytywne wypowiedzi słyszałem natomiast nt. ASO w Starogardzie Gdańskim.
-
Witam Cię <!-- s:) -->
Pod rozważania twoje podsunę takiego dealera/serwis jak Lellek w Sopocie http://www.autolellek.pl/pl/nasze-salony-i-serwisy/sopot.html . Byłem parę razy u niego w oddziele Gliwice i było przyjemnie bez żadnych nie miłych sytuacji. Pracę wykonali dobrze bez żadnych "ale" i serwis jest
Dowiedz się jak on się ma w Sopocie bo tam nie sięgam
Centrala Lellka jest w Opolu - Sławicach. To jest taka wioska tuż za Opolem tylko dziwnym trafem przyłączona do Opola .
Ja u siebie też mam porysowany zderzak i też go chciałem pomalować. Pojechałem do Lellka w Gliwicach i Gość z działu blacharsko - lakierniczego zobaczył szkodę i powiedział do mnie że to kosztuje 900 zł. W tym momencie się wyleczyłem z malowania bo to jest plastik i nie rdzewieje.
Wydaje mi się, że u Lellka malowanie elementu kosztuje 900 zł.Wnoszę o przeniesienie tematu do działu Aso
dziękuję :padam: