[SPOT] Wrocław i okolice
-
Jedzie nasza delegacja ( chyba dwa samochody )
Ja niestety nie mogę, mam kartingi w zielonej górze z pracy <!-- s:( --> -
[b]Leshnikov[/b] wiem że będzie bo z nim rozmawiałem.Może jeszcze ktoś coś? <!-- s:P -->
-
jakby padało, czy nie było nas w ustalonym miejscu- dzwońcie 728 120 6 3 8 <!-- s:) -->
-
Niestety dzisiaj nie mogłem zagościć na spocie. W ogóle zapomniałem, że to dziś. Powodem jest dużo nauki - przede mną ostatnie 2 weekendy uczelni w tym roku, sesja itd. :zdegustowany: Ale na następnym się najprawdopodobniej już pojawię <!-- s:) -->
-
Panowie,
Pogoda jest piękna...
Czas zaplanować kolejnego spota ! :zabawa: :zabawa: <!-- s:zabawa: -->
Zaproponujcie proszę odpowiedni dla was termin, jak jak zawsze się dostosuje -
Ja na najblizszy czas opuszczam Wroclaw i pewnie wroce we wrzesniu lub pazdzierniku <!-- s:/ -->
-
Jestem również chętny na ewentualny spot Także nic nie proponuję, bo bez problemu się dostosuję <!-- s:) -->
[size=85]Chociaż z takim podejściem u każdego, to będzie ciężko[/size]
-
To ja proponuję czwartek w tym tygodniu 9.07 godzina 18:00, tam gdzie zwykle, pod Wzgórzem Andersa. Kto chętny?
-
Przebijam na piątek.
Czwartek o tej godzinie mam zarezerwowany dla uczelni i upierdliwego wykładowcy :mur: <!-- s:mur: --> Wraca z urlopu, który był podczas sesji i łaskawie znalazł czas dla studentów, którzy coś od niego chcą. Więc niedyrydy -
No to może przyszły tydzień? Piątek i weekend mam zajęte <!-- s:( -->
-
Jak dla mnie ok <!-- s;) -->
-
W przyszłym to moze i ja bym sie zjawił <!-- s:) -->
-
To może piątek za tydzień?
-
Dobra, mamy potwierdzonego spota godzina 18:00, 17/07/2015 (piątek)
Miejsce jak zwykle- parking pod Wzgórzem Andersa (między Aquaparkiem, a Uniwersytetem Ekonomicznym) <!-- s:) -->
-
Confirmed <!-- s:) --> !!
-
Powinienem być <!-- s:) -->
-
Angel, Tomkierz <!-- s:) --> ?
-
[quote="emmjot"]W przyszłym to moze i ja bym sie zjawił <!-- s:) -->[/quote]
Nie tym razem ...znowu
Mam firmowe party -
Przypominam- spot już jutro! <!-- s:) -->
-
Spać nie mogę, to wrzucę od siebie foto z rekordowego spotu - 9 aut <!-- s:) -->
[url=https://flic.kr/p/vRC6SJ][img]https://farm1.staticflickr.com/476/19595898370_c5045cc959_z.jpg[/img][/url]