[F1 i F2] ramki na zegary, tarcze zegarów itp. - temat zbior
-
Czekam w takim razie na fotke. A podswietlenie wskazowek lub zegarow zmieniales ?
-
zegary i reszta kokpitu na niebiesko ... 4 wskazowki na czerwono ... przy tych bialych wskazowkach to czerwone podswietlenie jest nijakie poniewaz sa tak jakby biale plamy na wskazowkach :cenzura: ale jak juz sie zmieni na czerwone to jest super :super: no i w dzien to tez zawsze inaczej .. dodam jeszcze do tego ze wskazowki z golfa IV maja ladniejszy ksztalt niz te skodowskie <!-- s:) -->
Wolfik przyjedz na spot do Katowic to zobaczysz na wlasne oczy jak to wyglada
-
czy ładniejsze zalezy kto co nazywa ładniejszym :dobani: <!-- s:dobani: -->
( nie rozumie robić z Skody - VW )
z GT sa zarobiste mała obwódke chrom na kółeczku
Wolfik przyjedz bedziesz mógł porównać ja ma z RS czerwone wsadzone
-
[quote="MŁODY"]... ( nie rozumie robić z Skody - VW ) ...[/quote]
Młody a ktu tu robi VW ze Skody :kijemgo: zmiana wskazowek i to wszystko :?: <!-- s:?: -->
chcialbym przypominec ze Skoda w serii ma wszystko podswietlone na zielono .. to czemu w takim razie zmieniales niektore elementy na tak aby podswietlaly sie na czerwono jak to ma miejsce w VW albo w Seacie :?: ... chyba Młody nie widzisz swojego pod nosem a cudze widzisz pod lasem :zakrecony:
-
Moja fabka też ma zmienione podświetlenie na niebiesko- czerwono i jest tylko jeszcze wskazówek takich jak ma [b]Wojtas [/b]od golfa 4 mi brakuje bo naparwdę bardzo fajnie to u niego wygląda :super: a do przeróbek pod VW to chyba jeszcze mu bardzo daleko <!-- s:) -->
-
[quote="Loni"]Moja fabka też ma zmienione podświetlenie na niebiesko- czerwono i jest [/quote]
gdzie robilas z podswietleniem? chyba ze to wlasny manual to szacuneczek tez zamierzam zmienic ale troche brakuje mi do elektronika i jak na to patrze to mnie przeraza -
[quote="manii"][quote="Loni"]Moja fabka też ma zmienione podświetlenie na niebiesko- czerwono i jest [/quote]
gdzie robilas z podswietleniem? chyba ze to wlasny manual to szacuneczek tez zamierzam zmienic ale troche brakuje mi do elektronika i jak na to patrze to mnie przeraza[/quote]No pracy przy tym troszkę jest i czas temu też trzeba troszkę poświęcić :zakrecony: Ja miałam to szczęście że kolega [b]Tomislav[/b] / dzięki mu za to :padam: / miał dobre chęci i zrobił mi to podśwetlenie, oczywiście [b]Wojtas[/b] też miał spory udział, nagrał całą sprawe i asystował przy całej "operacji" , dla mnie to wogóle była czarna magia :krzeslem: ale naprawdę super to wygląda :super: <!-- s:super: -->
-
[quote="Loni"]naprawdę super to wygląda [/quote]
fajnie masz a kto sie zlituje nade mna??? -
a kto nade mna ? mam tylko do wymiany diodki od wskazowek :rozpacz: :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
Jak bym umiałam to bym Wam chłopaki wymieniła :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
mozemy pogadac :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
aloha :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
kupilem sobie biale tarcze z allegro ale teraz mam problem zeby je tam umiescic tzn nie wiem jak rozmontowac licznik.. sciaglem taka obudowe pomiedzy licznikiem a kierownica.. odkrecilem 2 srubki (gwiazdki) i nie wiem co dalej .. nie umie wycicganac zegara..
bardzo prosze o pomoc z gory dziekuje -
[quote="robcioo"]aloha [/quote]
od kogo brales tarcze? zamiesc link jak mozesz, a jak ogolnnie wygldaja sa ladnie wykonczone i z jakim podsietleniem masz?
jak zalozysz to czekamy na fotki :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> -
A ja miałem te z TDI i były g-no warte bo wyskalowanie nie było takie same jak na starych i podświetlenie było rozmazane , czyli był to niewypał.
-
[quote="vanhouse"]A te 1 polecam bo kumpel ma taki tarcze + niebiesko-czerwone podświetlenie.[/quote]
ten kumpel zmienial diody smd w licznikach czy tylko przez kolor cyferek w bialych tarczach mial taki efekt -
zamiesc fotke jak masz...
jak patrzylem na te zegary to wydaje mi sie ze kontrolka od swiatel mijania jest w innym miejscu u mnie... mozliwe ze byly dwa rodzaje tarcz? -
[quote="manii"]mozliwe ze byly dwa rodzaje tarcz?[/quote]
zgadza sie.
-
heheheh najbardziej to mi sie podoba ten widelec wieloczynnosciowe narzedzie warsztatowe a przy okzaji mozna cos przekasic <!-- s:) -->)
-
Trzy pytania o montaz/demontaz wskazowek i diody.
-
Wystarczy wskazowki tylko wyciagnac do gory aby zeszly? nie ma zadnych zatrzaskow itp?
-
Jak je zamontowac aby wskazywaly porawnie? wystarczy nasunac tak aby wskazywaly "zero"?
-
Jakie diody kupic? jakie maja parametry rozmiar itp. Moze to jest glupie pytanie dla znawcy, ale nie mialem stycznosci z diodami SMD wiec nie wiem.
-
-
wkoncu zalozylem te tarcze jeszcze musze podswietlenie zmienic i wskazowki na jekies czerwone ciekawe czy te z roomstera podejda, czyba ze ma ktos od golfa na pozbyciu?
albo jakies info gdzie mozna kupic :zakrecony: <!-- s:zakrecony: -->[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ee523ad5d55edd31][img]http://images30.fotosik.pl/126/ee523ad5d55edd31m.jpg[/img][/url]