[F1 i F2] ramki na zegary, tarcze zegarów itp. - temat zbior
-
a to mozecie napisac ile znajduje sie diod w pozostalych czasciach tzn z panelu do lwaczania swiatel i doregulacji nawiewu itp dziekuje z gory <!-- s:) -->
-
a można coś takiego komuś zlecić - wiadomo, że najlepiej takie rzeczy to osobiście robić, ale ja nie mam zupełnie na to czasu, a z drugiej strony fajnie by było mieć niebieskie zegary... nie wiecie do kogo możnaby się z takim zleceniem zwrócić?
-
[quote="Lestek"]nie wiecie do kogo możnaby się z takim zleceniem zwrócić?[/quote]
Pierwszy lepszy chetny elektronik, nawet nie musi byc samochodowy.
-
Listek mi w marcu kończy sie tzw psełdo gwarancja
i planuje chociaz wskazówki zrobic na czerwono ( myslałem zmienić same wskazówki np z VW czerwone ale widze ze diody tez bede musiał )
bede robił to w własnym zakresie sprzet to tego mam w pracy , mam rówiez zaprzyjaznione hurtownie elektroniczne , które dostarczają nam cześćitak wiec koło marca dokładnie musze sprawdzic jakie maja to byc diody "symbol " itd i biore sie za rozbieranie licznika <!-- s -->
-
[quote="Bogi"]Ja coś takiego robie.[/quote]
Jak juz si ereklamujesz, to mze podasz ile bierzesz za taka czynnosc <!-- s:D -->
-
[quote="Bogi"]Ja coś takiego robie.[/quote]
Tylko, że do Ciebie daleko :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
-
kupa kasy za taki luksusik, a czemu jest taka różnica pomiędzy gwarancja a bez niej
-
jak dla mnie jesteŚ BARDZO drogi
ale mi to wiedza he he ( bez obrazy ) fakt trzeba mieć sprawne rączki a to co innego
no FAKTYCZNIE zielony i czerwony to g............... dobrze ze mi doradziłeś <!-- s --> -
spoko :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
wiem co to za ból szukać kasy
jestem z dołu Polski wiec bida jest ogromna -
jakby ktoś był zainteresowany http://allegro.pl/item140046541_zegary_skoda_fabia_red_on_blue_plus_pin_w_wa.html<!-- m -->
apropo ma ktoś w klubie zmienione podświetlenie :?:
albo założone białe tarcze :?: -
No wygląda to pięknie nie powiem, mi przy moim kolorku autka by się to pięknie komponowało, ale ciągle kaski mało :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->.
Aukcja zakończona więc jest to przypuszczam nieaktualne, ale przyznaję, że cena też niewygurowana. -
do zegarów sie przymierzam po marcu tzw gwarancji
plany :
1 napewno diody pod duże wskazówki kolor czerwony
2 ) z małymi jeszcze nie wiem co zrobie bo diody oswietlaja wskazóweczki i tarczki
3) wymiana tarczy głównej na srebrną - może
4) włożenie ringów z milotecu duże zegary nad małymi sie zastanawiam w zależnośći czy wymienie tarcze główna na srebrnawskazówki duze napewno z reszta pomyslimy
zastanawiałem sie nad wskazówkami czerwonymi z VW zatwiej idzie takie dostac ale czy podejda
-
Nie wiem czy to te akurat zegary, ale ktos z FC mial takie do sprzedania.
Kupujacego nie bylo, wiec mimo zakonczonej aukcji pewnie sa jeszcze do zdobycia.
Napewno kupno wyjdzie cie taniej niz robienia od nowa u siebie, chyba ze bedziesz to robil sam. -
[quote="MŁODY"]wymiana tarczy głównej na srebrną[/quote]
masz jakies namiary na takowe tarcze? podeślij ...
podświetlenie to wiadomo że we wlasnym zakresie wtedy masz pewność że masz je TY i tylko TY..
-
na allegro masz dedykowane do fabi wpisz w tuningu fabia i znajdziesz
z tego co widze to masz przed liftingiem takrze nie bedie problemu
tarczki ro bi rózne kolory tarcz i cyfer symboli wiec można coś sobie wybrać -
dzieki MŁODY cos znalazłem, ale myslałem ze masz tam u siebie jakis sklep co by mozna było w realu ogladnac i jakies swoje logo zamowic
-
http://moto.allegro.pl/item155680495_biale_zegary_skoda_fabia.html<!-- m -->
a te masz z KRAKOWA to chyba niedalego Ciebie i mysle ze robią ci twoja zachcianke nawet z logo
http://moto.allegro.pl/item155780454_biale_zegary_skoda_fabia_dwa_rodzaje.html
-
A jak to wyglada, bo na tych aukcjach pisze ze dowolny kolor podswietlenia. To zeby zegary swiecily na niebiesko nie trzeba wymieniac diod, tylko mozna takie tarcze zalozyc??
-
i ty sie o to pytasz jestes z KR nasz " rżut beretem " do nich i wrzystko masz LIVE
podjedz a pózniej zdaj relacje ............. <!-- s -->
-
tylko do tych z krk nie ma adresu to ciezko podjechac i zobaczyc a jak do nich pisalem to koles odp ze jest w wiedniu