Adaptery
-
witam po dlugiej nieobecności
mam pyt: zmieniał ktos może lusterka na np. m3-look jak tak to gdzie dopadł adaptery do lusterek? pozdr -
Wojtas ma zmienione, ale on jakos przerabial adaptery ktore dostal niby do Fabii.
Sam jestem ciekaw, nieraz na allegro sa aukcje z adapterami do Fabii, ale po jakims czasie znikaja i juz sie nie pojawiaja. A moze adaptery od Polo lub Ibizy by pasowaly??
Jak znajdziesz rozwiazanie to daj znac bo tez jestem ciekaw <!-- s --> -
ja u siebie zrobilem tak jak mowi Zygus ... dostalem niby do fabii .. jak je zobaczylem to myslalem ze sa od TIRa :cenzura: <!-- s:cenzura: --> musialem je troche "pomniejszyc" a tak to wyglada:
[url=http://img242.imageshack.us/my.php?image=pic02147ec0.jpg][img]http://img242.imageshack.us/img242/9116/pic02147ec0.th.jpg[/img][/url]
-
masz jakis link do tych adapterow bo w kazdej firmie niby są a nie ma <!-- s:( -->
-
kupilem lusterka na allegro .. tam pelno jest takich rzeczy .. ale niestety nie potrafie powiedziec od jakiego auta dostalem adaptery poniewaz sprzedawca byl przekonany ze sa do fabii :mur: <!-- s:mur: -->
-
znalazłem adaptery na necie gościu jest z rzeszowa jak dotrą to dam znać czy pasują koszt-26pln <!-- s -->
-
Na allegro tez sa, tez koles z rzeszowa, ale cena 32zl. To pewnie ten sam <!-- s:) -->
To zdaj reralcje czy pasuja, jak juz dotra. A lusterka juz masz??
Czekam na fotki jak zalozysz -
to pewno ten sam bo jeszcze koszty presyłki to wyjdzie tyle samo
lusterka juz wczesniej dopadłem w RAKO zobaczymy jak to razem spasuje -
w takim razie czekamy na fotki :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Ten sam koles, ale i tak drozej na allegro sprzedaj, bo 32 + przesylka.
A ile dales w Rako za lusterka i co kupiles?? M3 look z kierunkami czy bez, a moze cos innego?? -
bez kierunków najmniejsze jakie były kolor czarny mozna pomalować tak centralnie przy samej szybie jak założe to podeśle fotki
-
wiem ktore, tez fajnie wygladaja. Ja rowniez kupilem sobie lustereczka. W koncu si ezdecydowalem, ale wybralem "zwykle" m3 look z kierunkami. Z adapterami sie wstrzymuja bo poczekam az dostaniesz manii swoje i przymierzysz.
PS. A jeszcze pytanko odnosnie montazu tych lusterek raczej do wojtasa. Jak podlaczyles kierunki?? Kupowales taka sama kostke jak jest przy lusterkach orginalnych czy w jakis inny sposob je laczyles??
-
co do montazu kierunkow w lusterkach ... kabelki ktore wystaja z lusterka polaczylem zwyklym lutem i okleilem izolacja .. polaczylem je z tymi kabelkami od kierunkow bocznych .. a przedluzylem je zwyklymi kabelkami prawy kierunek jest dosc latwo podalczyc .. jak zdejmiesz schowek to zobaczysz plastikowa zaslepeke schowana bardzo u gory .. tam jest dziurka przez ktory a sie laczysz .. nastpenie wchodzisz w drzwi przez ta gume gdzie idzie reszta wiazek... natomiast co do lewego kierunku .. niestety nie jest tak latwo ... komputer przeszkadza zeby sie polaczyc w taki sam sposob .. ja zrobilem tak ... od lusterka przeciagnalem kabel do tej samej zaslepki co pierwszy kierunek (musisz go upchac za deska rozdzielcza) potem pod maska chowasz za ten material i wchodzisz w zderzak .. i tam montujesz do kierunka bocznego .. oczywiscie musisz poodkrecac troche nadkola .. jak cos to pisz to postaram sie pomoc <!-- s:) -->
-
no spoko, spoko. Narazie i tak nie kupilem jeszcze adapterow
-
U mnie to wygląda tak.
-
I jak tam masz juz te adaptery?? Pasuja??
-
jeszcze nie przysłali pisalem im m@ w piatek ale bez odzewu :wsciekly: <!-- s:wsciekly: --> moze jutro dotra jak tylko dostane to sie odezwe
-
doszły dziś :hurra: <!-- s:hurra: --> w sob bede zakladał to sie podziele wrażeniami i fotkami
-
Oki w takim razie czekam na info bo tez bede musial zamowic <!-- s:D -->
-
[b]Manii[/b] rob foteczki z montazu ... przydadza sie do dzialu ZTS :hyhy: <!-- s:hyhy: -->