Stig92 [ Aktualizacja ]
-
Rok temu miałem przypadek uroku naszych silników, że mi się jedna z cewek cylindra się spaliła, dodatkowo kable mi się spaliły z komputera, na szczęście teraz bungla, jak należy. <!-- s:) -->
-
[b]Tofik[/b],
U mnie na razie jedyne koszty jakie były to elementy zawieszenia , układu hamulcowego no i normalne koszty eksploatacyjne <!-- s:) -->
A i siłownik zamka bagażnika padł wraz z przegniciem wiązki od oświetlenia bagażnika. -
Ja u siebie muszę wymienić siłownik z bagażnika, bo luźno chodzi i nietrudno prosić o zaliczenie w głowę :idiota: <!-- s:idiota: -->
-
[b]Tofik[/b],
A to chodzi o ten teleskop od klapy <!-- s;) --> Mnie chodzi o mikroswitch wraz z siłownikiem w zamku co jest w bagażniku znajdującym się pod tym plastikiem na progu. Problem był w tym że cudowna Skoda nie sprzedaje osobno siłowniczka tylko cały kompletny zamek ; o
-
może w jakichś sklepach internetowych znajdziesz, tylko numer spiszesz i gotowe <!-- s:) -->
-
[b]Tofik[/b],
Sklep motoryzacyjny prowadze z tatą to mamy rabaty w Skodzie to aż tak portfela nie obciążyło
-
Witam,
Dzisiaj zamontowany kolejny mod, a mianowicie wycieraczka z Fabii II. O wiele lepszy docisk wycieraczki do szyby no i jakoś dla mnie lepiej wygląda <!-- s;) -->