FABIA F1 By Roberto21
-
Imię/Nick:roberto21
Województwo: Małopolskie
E-mail: -
GG/Tlen: -Dane dotyczące Fabii:
Model: F1, sedan
Wersja wyposażenia: Joy
Rok produkcji: 2004
Kolor: jakiś ciemny metalic zielony
Pojemność silnika: 1,2
Moc: 64 km
Wprowadzone modyfikacje w Fabii:
Silnik: seria
Zawieszenie: seria
Układ wydechowy: seria
Wygląd zewnętrzny: seria
Wnętrze: seria
Audio: głośniki seria, radio Clarion + zmieniarka na 6 CD
Felgi: Alu 14
Opony: 185/60 R14a teraz troche i historii autka
Auto od nowości w rodzinie zakupiłem je od taty w 2010 w kwietniu:). Na liczniku 78 Tys . Auto sprawuje sie bez zarzutu , jedynie do zawieszenia mam zastrzeżenia
Jedno zdjęcie tylko jak będzie czas napewno zamieszcze więcej:)
-
Po raz kolejny ładny, a przede wszystkim "pewny" klasyk <!-- s:) --> Pisząc o zawieszeniu denerwuje Cię jego awaryjność, czy charakterystyka?
-
mam namyśl awaryjność , jakieś 2 miesiące temu wymieniałem wachacze przód łączniki stabilizatora i coś tam jeszcze , a od kilku dni słysze taki dziwny odgłos dochodzący z przodu " PUK " dość mocne. ale pozatym autko całkiem fajne:)
-
najważniejsze, że z pewnego źródła i właściciel zadowolony. W zawieszeniu dość często coś się dzieje zwłaszcza łączniki stabilizatora i tylne tuleje wahacza.
-
Może sworzeń wahacza daje taki dźwięk dziwny.
Pozdrawiam
sid -
możliwe ale corazj bardziej to słysze i sie wkurzam:) a powiedzcie mi gdzie serwisujecie swoje fabki?
-
Ja w poleconym warsztacie przez MirekS -> Biskupińska 23 (http://skoda-pogwarancyjnie.pl<!-- m --> ). Chociaż z okolic które poznaje po Twoim avatarze to trochę wycieczki będzie.
Pozdrawiam
sid -
Fajny samochód, ładny kolor, szerokości
-
NOWE ZDJĘCIA ZAPRASZAM <!-- s:) -->
-
Ładne autko . Bezpiecznej jazdy i bezawaryjności <!-- s:) -->
-
Super autko, a przede wszystkim widać, że zadbane :resorak: <!-- s:resorak: -->
-
[b]roberto21[/b], ładny kolorek
-
jakiś mody w planach ???
-
Wiesz co niewiem na co fundusze pozwolą ale chciałbym szybki przyciemnic , jakies fajne audio <!-- s:) -->
-
Z tymi funduszami to faktycznie jest problem. Ale spokojnie nic na siłę. Powodzenia w modach